El Filial cau al camp de la Fuliola

L'Andorra B no acaba d'arrencar i es troba immers en una mala ratxa de resultats de la qual li està costant sortir. Tampoc hi ajuden les condicions a les quals s'ha d'enfrontar, ja que per segon desplaçament consecutiu va haver de disputar un partit en un camp en condicions molt complicades pel mal estat de la gespa.

Tot i això, el Filial va entrar bé al matx i en el primer temps va gaudir de dues ocasions clares per obrir el marcador. Toze, amb una bona rematada de cap, ja cantava el gol quan el porter va desviar la pilota a l'últim moment amb una intervenció estratosfèrica, mentre que Tiago, tot sol, va rematar fora amb tot a favor. Més enllà d'aquestes dues oportunitats, el partit va anar ple de disputes al mig del camp sense que cap equip aconseguís encadenar més de tres passades seguides... I la Fuliola, per la seva banda, ho va provar amb algun xut llunyà sense necessitat que Àngel hagués d'intervenir.

A la represa, el duel va seguir amb el mateix guió, però als cinc minuts de joc, una falta al flanc dret va suposar l'1-0 del conjunt local en un llançament directe. I sense temps per reaccionar, al 63', la Fuliola va augmentar l'avantatge en una passada llarga a l'esquena de la defensa que Assan, el millor dels locals, va transformar en el segon.

Faltava gairebé mitja hora pel final del matx, però el partit se li havia posat molt costa amunt al conjunt tricolor. Tot i això, els d'Àlex Rodríguez ho van seguir intentant fins que Marc va rebre una passada en profunditat i va definir amb un xut creuat per retallar distàncies (77'). L'Andorra B tornava a estar dins el partit, i a partir d'aquí els locals van intentar per tots els mitjans que no passés gaire cosa més. Tot i això, Tiago va tenir l'empat en una rematada des del segon pal, i al minut 92, entre Miki i Tiago no van ser capaços d'enviar la pilota al fons de la xarxa en una ocasió que hauria donat al Filial un punt ben merescut.