El FC Andorra tira d’orgull i aconsegueix una remuntada històrica contra el València Mestalla (4-3)

El FC Andorra ha superat per 4-3 al València Mestalla, en un partit boig on els tricolors han hagut de remuntar fins a dues vegades el marcador. Feia 23 anys que el conjunt tricolor no guanyava el filial ché.

El FC Andorra ha aconseguit una victòria de les que costarà oblidar a Prada de Moles. El conjunt de Gabri García marxava al descans amb un 0-2 en contra, i ha hagut de remar contracorrent per remuntar un partit que se’ls hi havia posat molt difícil a l’inici. A la mitja hora de joc, el màxim golejador ché Jordi Sánchez, obria la llauna amb una pilota picada per sobre de la sortida de Nico Ratti. Un minut abans del descans, Moreno en una bona acció a la frontal posava el 0-2 amb un xut col·locat.

Tot i aquesta circumstància, el FC Andorra no s’ha arronsat. Gabri García ha donat entrada a Iker Goujon i Moha Keita al terreny de joc, i han revolucionat el partit. L’atac andorrà s’ha impregnat de profunditat i electricitat a l’àrea contrària i fruit d’això han arribat els gols. Primer Forgas amb un cop de cap al minut 60 de partit retallava distàncies i Goujon, quatre minuts més tard, posava la igualada amb un xut que acabava al fons de la xarxa. Amb el 2-2 al lluminós, els homes de Gabri han controlat el partit, fins que en una bona acció per banda, la pilota ha arribat rebotada a Martí Riverola que amb l’interior ha culminat la remuntada.

Però el partit no acabava aquí. Dos minuts abans del temps reglamentari Hugo posava l’empat a tres pel filial valencià, aprofitant una pilota morta a l’àrea petita que enviava dins la porteria tricolor. Al temps afegit, quan tot semblava tancat, Iker Goujon ha aparegut a l’àrea petita per anotar el quart i definitiu gol, que culminava una nova remuntada i a més, suposava el segon gol de Goujon amb l’Andorra.

Aquesta victòria comporta 3 punts més a la classificació i una nova fita històrica pel conjunt de Gabri García. Feia 23 anys que el FC Andorra no guanyava al filial taronja i és que la darrera victòria va ser el 9 de febrer de 1997, on el conjunt andorrà entrenat per Juanjo Díaz, va aconseguir signar un 3-0, en un partit on van marcar Nano, Aitor Bouzo i Recalde a una porteria que defensava un jove Andrés Palop, que a acabaria sent un porter internacional.

ZONA MIXTA

El tècnic tricolor, Gabri García, ha valorat l’esforç que ha fet l’equip “després de 45 minuts molt bons, on l’equip s’ha esforçat molt, em sabia greu que hagués acabat amb empat al marcador. Crec que la victòria és justa precisament per l’esforç que han fet els meus jugadors”. Qui també valorava molt positivament el resultat era Iker Goujon, un dels golejadors del partit, que a més es mostrava content per “haver pogut aprofitar l’oportunitat que m’ha donat el míster, en un equip on és tant complicat entrar”.