El FC Andorra supera l’Andratx 3-0 i es classifica per la 1ª Ronda de la Copa 24 anys després

Els de Gabri García van certificar la classificació en un partit molt seriós on van marcar Pachón, Bover i Adrià Vilanova.

El FC Andorra va sortir amb alguns canvis a l’onze respecte l’anterior partit de lliga, donant entrada a jugadors menys habituals i l’aposta va funcionar. Ja des de l’inici els tricolors van dominar l’enfrontament, treballant les accions d’atac des de darrera, amb paciència. Aquesta va portar el primer gol ben aviat, al minut 3. Una pilota penjada de Gaffoor li arriba a Pachón que veient avançat Erik, pica la pilota per sobre del porter balear. La primer part va seguir amb domini andorrà. Un dels més actius en atac va ser Aimery Pinga, sense sort de cara gol, va fer un travesser i dos llançaments de perill entre els tres pals. Amb l’avantatge al marcador es va arribar al descans. A la represa, la tònica va seguir i amb ella els gols. Arribada l’hora de joc, Rubén Bover va fer una gran acció individual on va regatejar dos defensor per entrar a l’àrea i definir amb la cama dreta a la xarxa, en una jugada que va ser aplaudida pels aficionats a Prada de Moles. Ja a les acaballes Adrià Vilanova va rubricà la victòria rematant a la xarxa sobre la línia de gol una gran jugada d’Oriol Dot per banda dreta. Tres gols que certifiquen la classificació per la propera ronda de la Copa del Rei.

ZONA MIXTA

El tècnic del FC Andorra, Gabri García, va valorar la victòria a zona mixta: “Era un partit difícil de jugar per la temperatura i em sortit amb la voluntat d'entrar bé al camp i a partir d’aquí fer un partit el més seriós possible. Ens ha anat molt bé avançar-nos des de l’inici, ha estat clau, perquè no hem estat des dels primers minuts molt còmodes i hem tingut faltes d’atenció que ens ha pogut donar algun ensurt. Al final hem aconseguit dos gols a la segona part que ens han anat molt bé”.

Qui també va parlar davant els micròfons va ser Miguel Bañuz. El porter il·licità es va mostrar satisfet per l’actuació en el seu debut en partit oficial amb el FC Andorra: “Estic molt content d’aportar a l’equip i si la meva actuació ha estat bona i he pogut ajudar l’equip estic satisfet”. Sobre la competència sota pals va confirmar que ell treballa per ser titular, però que el nivell és alt: “Jo al final m’he de guanyar la titularitat cada dia als entrenaments, és cert que voldria jugar cada partit, però la competència és alta”. Sobre els sorteig de copa, no va mostrar cap preferència afirmant que “ja ens fa il·lusió que sigui un primera divisió, sabent que no pot ser cap dels equips que juguen Supercopa, qualsevol que toqui serà un partit maco”.

PROPER RIVAL

Diumenge a les 12 el FC Andorra s'enfrontarà a l'Ebro en la 13ª jornada de lliga de 2ª B. Durant el partit, a les 12:30h, es celebrarà a la Ciudad del Futbol de Las Rozas el sorteig d’on sortirà el rival dels tricolors a la 1ª ronda de la Copa del Rei. El rival serà un club de primera divisió amb l’excepció dels que disputen la Supercopa RFEF.