CA
Abonats

El FC Andorra oferirà un descompte als seus abonats per la suspensió de la Lliga

Desprésde 21 anys el FC Andorra ha tornat aquesta temporada a la Segona divisió B iPrada de Moles s’ha vestit de gala amb la presència dels aficionats al camp. L’equips’ha fet fort a casa al llarg de les jornades amb el caliu dels abonats, quedes del primer partit a casa s’han fet notar amb la seva presència a lesgraderies animant l’equip tricolor.

Perun club com el FC Andorra que ha iniciat aquesta nova etapa a la Segona divisióB amb tota l’ambició, és molt important compartit la il·lusió amb els seusaficionats. Desafortunadament, la situació generada pel COVID-19 que afecta alnostra país i a tota la resta del món, ha obligat a les autoritats i organismescompetents a prendre la decisió de donar per finalitzada la lliga davant laimpossibilitat de disputar les jornades que restaven a la competició.

Desprésde rebre la notificació d’aquesta decisió, el club porta un temps analitzant enprofunditat com compensar tots els abonats que tenien inclòs a l’abonament elspartits que no es podran disputar.

Ésper això que el FC Andorra ha pres la decisió d’aplicar un descompte alsabonats d’aquesta temporada, de fins el 25% en els abonaments de la temporada2020/2021. Tanmateix, per aquells que no renovin l’abonament el club permetràaccedir als 3 primers partits de lliga que es disputin amb presència de pública Prada de Moles, amb l’abonament de la temporada 2019/20, amb l’objectiu decompensar la situació produïda per la suspensió de la competició.