Skip to main content
CA
Abonats

El FC Andorra oferirà un descompte als seus abonats per la suspensió de la Lliga

Desprésde 21 anys el FC Andorra ha tornat aquesta temporada a la Segona divisió B iPrada de Moles s’ha vestit de gala amb la presència dels aficionats al camp. L’equips’ha fet fort a casa al llarg de les jornades amb el caliu dels abonats, quedes del primer partit a casa s’han fet notar amb la seva presència a lesgraderies animant l’equip tricolor.

Perun club com el FC Andorra que ha iniciat aquesta nova etapa a la Segona divisióB amb tota l’ambició, és molt important compartit la il·lusió amb els seusaficionats. Desafortunadament, la situació generada pel COVID-19 que afecta alnostra país i a tota la resta del món, ha obligat a les autoritats i organismescompetents a prendre la decisió de donar per finalitzada la lliga davant laimpossibilitat de disputar les jornades que restaven a la competició.

Desprésde rebre la notificació d’aquesta decisió, el club porta un temps analitzant enprofunditat com compensar tots els abonats que tenien inclòs a l’abonament elspartits que no es podran disputar.

Ésper això que el FC Andorra ha pres la decisió d’aplicar un descompte alsabonats d’aquesta temporada, de fins el 25% en els abonaments de la temporada2020/2021. Tanmateix, per aquells que no renovin l’abonament el club permetràaccedir als 3 primers partits de lliga que es disputin amb presència de pública Prada de Moles, amb l’abonament de la temporada 2019/20, amb l’objectiu decompensar la situació produïda per la suspensió de la competició.