Skip to main content
CA
LaLiga Genuine

El FC Andorra Genuine afronta la tercera fase a Burgos

El projecte de l'equip Genuine del FC Andorra cada vegada està més consolidat i aquest cap de setmana el conjunt tricolor realitzarà el tercer desplaçament de la temporada a Burgos. L'expedició liderada per l'entrenadora Montse Sánchez ha sortit aquest matí a primera hora cap a terres castellanes i disputarà tres partits més en la penúltima fase del curs.

En aquest tercer viatge, entre dissabte i diumenge el FC Andorra s'enfrontarà a l'Ibiza, el Real Valladolid i l'Osasuna a la Ciudad Deportiva de Castañares. Abans, el divendres, l'equip assistirà a l'acte de presentació que tindrà lloc a El Plantío i al duel de LaLiga SmartBank entre el Burgos i el Leganés.

Montse Sánchez, entrenadora del FC Andorra Genuine: "Des de que vam tornar de Bilbao hem treballat molt les parets i l'amplitud en atac i esperem que aquests conceptes en surtin el més bé possible", explicava Sánchez, que va valorar també l'experiència de LaLiga Genuine fins al moment: "Jo només he de mirar a la cara els meus jugadors: gaudeixen molt i son molt feliços. Per a ells això és un gran luxe i, poder-ho compartir amb ells, per mi encara ho és més".

Àlex Francés, jugador del FC Andorra Genuine: "Estem molt contents de poder anar a Burgos, amb l'equip molt il·lusionat i moltes ganes de jugar. Aquestes setmanes hem estat treballant no caure en fora de joc per intentar marcar més gols i la paret"

Els partits:

UD Ibiza - FC Andorra | Dissabte 12.00 h

FC Andorra - Real Valladolid  | Dissabte 19.00 h

CA Osasuna - FC Andorra   | Diumenge 10.00 h

#SomTricolors