Skip to main content
CA
Primer Equip

El FC Andorra busca retrobar-se amb la victòria a Prada de Moles

El FC Andorra rebrà demà a les 16h a Prada de Moles al ClubGimnàstic de Tarragona, quinzè classificat amb 22 punts, que acumula tresjornades sense conèixer la derrota a la lliga. Els tarragonins han patit enaquest inici de competició molts alts i baixos, amb canvi d’entrenador inclòs,però sembla haver tocat la tecla per tornar a ser l’equip perillós que tothomdestacava a l’inici de lliga. Els andorrans, per la seva banda, busquenretrobar sensacions després dels dos últims partits on la victòria els va donarl’esquena. El primer pas per aconseguir-ho és recordar les sensacions delpartit d’anada, on els tricolors van aconseguir una victòria contundent per 0-3(Gols de Mussa JR, Àlex Pachón i Rubén Bover). Aquell partit, just a l’inici decompetició, va ser el preludi d’un ascens fulgurant amb 12 jornades senseconèixer la derrota per part dels homes de Gabri García a la Segona B,enfrontant-se a rivals tant complicats com el FC Barcelona B i l’Hércules CF.

Ja a la jornada 22 de lliga, el FC Andorra arriba al partitamb l’única baixa d’Ernest Forgas en una setmana de preparació complicada deguta la climatologia, donat que el Camp de Prada de Moles va quedar cobert de neu.Després de les tasques de neteja l’equip s’ha pogut entrenar amb normalitat perpreparar el duel de demà a la tarda.

PARAULA DE MÍSTER

El tècnic tricolor, Gabri García, ha sortit a roda de premsavalorant el partit de demà confiat en les possibilitats de l’equip: “Demà ensenfrontem a un rival difícil i d’entitat, però tant debò es repeteixi el mateixresultat que a l’anada. Han passat moltes jornades i les circumstàncies hancanviat, principalment perquè a la jornada 3 érem una novetat i ara els equipsens tenen més ben estudiats”.