Skip to main content
CA
Primer Equip

El Celta, un regal abans de Nadal

La visita del Celta de Vigo, com ho va ser fa dos anys la del Leganés, és un regal per al FC Andorra i per a tot el país. Un partit d'aquells que quedaran en el record sigui quin sigui el resultat perquè cada dia no et visita un equip de primera divisió. Però que sigui un regal no vol dir que el conjunt tricolor afronti el partit de demà sense intenció de competir fins al final. L'equip s'ha proposat fer-la grossa en la copa d'aquest any i això passa, primer, per donar la campanada contra el Celta.

Així ho creuen els jugadors i així ho va deixar clar també Eder Sarabia, amb un discurs valent a la vegada que il·lusionat en la roda de premsa prèvia al partit. "Ens arriba el regal en el nostre millor moment després de superar una dura eliminatòria contra el Náxara", va començar el míster tricolor. "Aquesta es una competició que et permet somiar. A un partit, la diferència que evidentment hi ha entre els dos equips, potser es pot minimitzar i nosaltres tenim la il·lusió de poder seguir amb el nostre bon moment i donar la sorpresa", afegia Sarabia.

Sobre el Celta, el preparador tricolor va ser clar. "Potser a la lliga no estan tan bé com desitjarien i potser tenen el focus posat allà. Però és un equip fet per estar a la meitat alta de primera divisió, amb jugadors de molta qualitat i un model de joc molt agressiu tant en defensa com en atac", opinava Sarabia que, per si hi havia algun dubte, va deixar clar que el seu equip seria valent tot i la visita d'un conjunt de superior categoria. "No entenc el futbol d'una altra manera. Sento que si canviem també estaria fallant als jugadors. Serem valents, intentarem pressionar-los, treure'ls-hi la pilota i jugar al seu camp. Està clar que haurem de tenir una atenció especial i que hi haurà moments que ens tocarà replegar, però quan tinguem la pilota haurem de saber com fer-los mal".

Un partit més, el míster podrà comptar amb tots els jugadors a la seva disposició.

#SomTricolors