El Cadet ho broda en la primera meitat

El Cadet va posar fi a una mala ratxa de quatre partits sense guanyar vencent la Bordeta amb un partit dominat de principi a fi. Els tricolors en van fer prou amb una excel·lent primera meitat per deixar el duel molt ben encarrilat i en el segon temps només els hi va caldre tenir el control per evitar qualsevol intent de reacció visitant.

Els primers 40 minuts de l'Andorra van ser espectaculars, dominant el partit a través de la pilota i tancant el rival al seu camp. L'equip movia amb velocitat i intenció l'esfèrica i la recuperava ràpidament cada cop que la perdia. Així, les ocasions de gol van tenir un sol color i l'equip tricolor va deixar el duel gairebé sentenciat abans del primer temps.

Després d'una jugada col·lectiva espectacular, la pilota li va arribar a la banda a Jorge, que va centrar per a què Pedro, des de dins l'àrea, obrís la llauna (7'). I al 34' va arribar el 2-0 obra de Fabio, que va aprofitar un servei directe del porter Alejandro a l'esquena de la defensa per marcar a plaer.

Amb tot ben encarrilat, després del descans, el Cadet es va dedicar a tenir el control a través de llargues possessions però sense inquietar gaire la porteria rival. En l'altra direcció, però, la Bordeta tampoc va tenir cap opció ni d'intentar la remuntada i el partit va acabar morint amb el triomf pels tricolors.