Derrota per la mínima contra el filial granota

El FC Andorra ha caigut derrotat a Prada de Moles contra l’AtléticoLevante per 0-1. Els jugadors de Tevenet han plantejat una pressió d’inici que haestat determinant per dificultar la sortida de pilota del conjunt tricolor.

Sembla que la segona volta s’està fent coll amunt pel conjunt andorrà. Els de Gabri García arribaven al partit d’avui amb energies renovades després d’una bona setmana de treball als entrenaments, on molts jugadors es mostraven confiats per aconseguir la victòria. No obstant això, el partit no ha estat de cara pels tricolors. Des dels primers minuts la pressió alta proposada per Tevenet ha posat en dificultats la sortida de pilota des de darrera provocant la recuperació de pilota dels visitants i la posterior arribada amb perill. En una d’aquestes ha arribat l’ocasió més clara de la primera part quan Edgar ha enviat al travesser un xut potent des de la frontal de l’àrea tricolor. Amb el pas dels minuts els andorrans s’han anat trobant còmodes al terreny de joc, construint a peus de Bover les ocasions més clares abans del descans. Cinc minuts pel descans, el migcampista mallorquí ha centrat al segon pal on ha aparegut Moha Keita que ha xutat desviat a dins de l’àrea petita.

A la represa el conjunt granota ha aprofitat un servei de bandaper anotar l’únic gol del partit. Al minut 52 Toni Herrero ha arribat a líniade fons i després de posar-la al primer pal ha trobat Victor Ruiz que rematavaal fons de la xarxa. Els de Gabri García han buscat la reacció al gol amb jugadesper banda on Loureiro i Jilmar s’han incorporat amb encert per buscar centradesperilloses a l’àrea. Al minut 71 una d’aquestes ha trobat Casadesús, que amb unpotent cop de cap rematava fregant el pal de la porteria granota. Minuts méstard, ha arribat la darrera ocasió local, quan Iker Goujon ha rematat unacentrada de Loureiro obligant a Cárdenas a lluir-se sota pals enviant la pilotaa córner i assegurant la victòria visitant.

Amb aquesta derrota, els de Gabri García acumulen setjornades sense guanyar, suposant aquesta la tercera derrota a Prada de Moles.Els tricolors visitaran aquest diumenge a les 17:30h l’Estadi Rico Pérez perenfrontar-se a l’Hércules d’Alicante a la jornada 27 de la 2ª divisió B.

ZONA MIXTA

El tècnic tricolor, Gabri García s’ha mostrat poc satisfet ambel resultat d’avui: “No estic enfadat però si poc satisfet. Crec que no ens hemtrobat còmodes, tot i tenir en moltes fases del partit el control, no hemgenerat ocasions de perill. Ells són un equip molt ràpid i han arribat ambperill, fruit d’aquí el gol”. Preguntat per l’estat dels seus jugadors,afirmava que creu que poden revertir la situació: “A Villarreal vam fer un bonpartit i no vam tenir sort. Avui era una oportunitat per seguir en la mateixalínia però no ha estat així”.

Qui també ha sortit a zona mixta ha estat Rubén Bover. El migcampista mallorquí afirmava “confiar en l’equip i en la proposta de joc” per reverir la situació: “Des del primer dia que van arribar els tècnics ens van explicar la proposta de joc i avui no canviarem això perquè ara estiguem en una mala ratxa”.