Derrota a Cornellà, tot i el bon joc tricolor

Els tricolors van encaixar la segona derrota de la temporada per 2-0 al Nou Municipal de Cornellà.

Martí Riverola perseguit pels defenses del Cornellà
FOTO | Xavi Tamurejo

El FC Andorra va encaixar ahir a Cornellà una d’aquelles derrotes agredolces. Els tricolors van dominar bona part del enfrontament tot i el gol inicial d’Esteve. El davanter va rebre una centrada d’Eloy des de banda esquerra, que el trobava sol al segon pal, on el davanter verd va rematar de cap creuant la pilota a la xarxa. Tot i encaixar el gol al minut 19, els jugadors de Gabri García es van refer i van dominar la possessió, trenant jugades amb un Mussa Jr que va caure al centre per associar-se amb Bover i Riverola. Tot i aquests minuts de domini, la lucidesa ofensiva va venir acompanyada de la mala sort. En poc més de deu minuts, els tricolors van enviar fins a tres pilotes al pal. En la primera acció, quan corria el minut 29 una centrada de Jilmar va arribar a peus de Casadesús que va estavellar la pilota al pal, quan estava vençut el porter verd. A la següent jugada, una pilota morta a tres quarts de camp, va engaltar-la Mussa Jr per enviar el seu xut a la creueta des de vint metres. Passada la mitja hora de joc, en una falta directa Martí Riverola va enviar la pilota novament al pal de la porteria defensada per Ramón.

A la segona meitat, van ser els de Fernández Romo que van sortir amb empenta però els tricolors es van refer amb diferents arribades sense perill. Ja al minut 66, a una falta llunyana favorable al conjunt local, Leo Ramírez la va enviar a l’escaire, fent inútil l’estirada de Nico Ratti. Amb el segon gol, els de Gabri García van seguir intentant arribar a porteria amb l’entrada de Rai Marchan, que tornava de la lesió i Álex Pachón, però no van tenir sort.

Tot i la derrota, els tricolors encara són 4t classificat al grup III de la 2ª divisió B amb 24 punts, dos de marge sobre La Nucía i el FC Barcelona B.

ZONA MIXTA

Al final del partit va sortir a roda de premsa Gabri García, entrenador del FC Andorra: “L’equip ha lluitat molt, ha ficat la intensitat que requereix un camp com aquest. Traient la derrota, crec que les sensacions són bones perquè hem tret la personalitat que té aquest equip.” Respecte les ocasions que han tingut els tricolors, es lamentava el tècnic que no s’havien pogut materialitzar “tot i haver tingut ocasions clares, no hem estat encertats i ens ha arribat el gol quan estàvem millor”. Qui també va parlar a zona mixta va ser Rubén Bover: “Avui és d’aquells dies que la pilota no vol entrar. Tot i haver jugat com nosaltres sabem, avui no hem tingut sort.”

PROPER PARTIT

El FC Andorra rebrà el Lleida Esportiu el proper diumenge a les 12h a Prada de Moles. Els lleidatans, que venen d’empatar 1-1 a casa contra el FC Barcelona B, es troben a la segona posició de la classificació amb 26 punts, dos més que els andorrans.