CA
Primer Equip

David Martín: "La suspensió del partit és correcta"

Només queda esperar per veure un partit del FC Andorra. Una nova suspensió -en aquest cas, contra el CF Badalona- afecta la planificació de l'equip Tricolor al grup III-A de la Segona B.

"La suspensió del partit em sembla correcte pel que estem vivint arran de la pandèmia. Tenim molta gent amb el virus i no tenim el ritme d'entrenaments que cal", considerava David Martín.

L'ajornament del partit contra l'equip escapulat és la segona suspensió que registra el FC Andorra a la competició. El cap de setmana vinent, els Tricolors tenien una jornada lliure. Tot sembla que l'equip del Principat tornarà a competir a la Copa del Rei, el 16 de desembre davant el Burgos CF.

"El calendari de partits està molt ajustat i hem de preparar-nos, però, si tornem per a la Copa del Rei, semblaria normal aquest termini per agafar ritme. És molt important estar bé físicament i per això volem que tothom estigui recuperat", remarcava Martín.

David Martín és un dels vuit jugadors de la plantilla que ha disputat tots els partits de l'actual temporada de Segona B: el migcampista nascut a Segovia ha jugat 360 minuts en sis partits.

"Hi ha una bona plantilla, competim entre nosaltres i només queda seguir treballant. M'he trobat bé els últims partits, sumant més minuts, però no he de deixar d'esforçar-me per mantenir el ritme. Tothom a la plantilla està capacitat per lluitar per la titularitat i això ens ajuda per mantenir-nos a dalt", reflexionava.