Skip to main content
CA
Primer Equip

David Ballarín: “El retorn serà molt més fàcil”

David Ballarín és un dels jugadors més joves de la plantilla del FC Andorra. Amb 22 anys, el nascut a Saragossa ha disputat quatre partits amb la samarreta Tricolor. El de Burgos, per la Copa del Rei, va ser el primer partit sencer del migcampista.

“No havia tingut l’oportunitat de jugar tot un partit aquest any i la veritat és que em vaig sentir molt bé. Estic content per la meva presentació. Si hi haguéssim guanyat, hauria estat molt millor i així passàvem de fase, però personalment serveix per sumar minuts i agafar ritme perquè el míster decideixi donar-me més oportunitats quan pugui”, analitzava.

Ballarín va veure des de la banqueta la victòria in extremis de l’equip Tricolor al camp del CE L’Hospitalet. L’1-0, amb gol de Carlos Martínez al minut 93, deixa el FC Andorra a un punt del play-off d’ascens a Segona A, amb dos partits ajornats.

“Anem de vacances amb bones sensacions perquè sumem 12 punts. El retorn, per recuperar els partits pendents, serà molt més fàcil de fer front”, reflexionava.

Ballarín forma part del FC Andorra des de l’agost, provinent des de la SD Ejea. Des de la seva arribada acumula 132 minuts jugats.

“Des del primer dia m’han acollit molt bé, tant el club com els meus companys. Em sento molt bé a Andorra”, assegurava.