CA
Primer Equip

Derrota dolorosa

L'Andorra ha caigut per culpa d'un gol al minut 89 en el duel directe per la permanència contra l'Amorebieta. Els tricolors han dominat i han tingut gairebé totes les ocasions del matx, però de nou els hi ha mancat el gol i això ho ha aprofitat el conjunt basc per anotar el 0-1 en una de les seves poques aproximacions a l'àrea.

Falta el gol

El guió del partit ha estat l'esperat i els tricolors han aculat el seu rival al seu propi camp. Tocava tenir paciència i l'Andorra n'ha tingut i les ocasions han anat arribant. El primer en provar-ho ha estat Rubén Bover, amb un xut per sobre el travesser, i després ha estat Iván Gil, amb dos xuts llunyans qui ho ha intentat. A la mitja hora de joc, Scheidler ha estat molt a prop del gol però no ha trobat porteria per poc, mentre que abans del descans encara l'han tingut Jandro, després d'una gran acció personal, i Pombo. L'Amorebieta, per la seva banda, només ha posat a prova Nico Ratti amb un xut des de la frontal (44').

A la represa tot ha seguit igual, si bé la producció ofensiva local ha baixat. Un defensa ha estat a punt d'introduir-se la pilota a la seva pròpia porteria després d'una jugada de Pampín, mentre que Rubén Bover n'ha tingut una de molt clara en una bona deixada de Scheidler (57'). A partir d'aquí, el duel s'ha espessit. Els minuts anaven passant i l'Andorra no trobava la manera de fer mal.. fins que ha arribat el minut 89. En una falta lateral llunyana, Bustinza ha anotat el 0-1 i als tricolors s'han quedat amb les mans buides.