Skip to main content
CA
Partners

COMA Coffee Roasters, nou 'partner oficial'

El FC Andorra i COMA Coffee Roasters han arribat a un acord de col·laboració perquè la companyia andorrana es converteixi en partner oficial de l’entitat tricolor. D’aquesta manera, l’Andorra segueix reforçant el seu compromís amb les empreses locals.

COMA Coffee Roasters és la marca premium de Cafè El Conseller, una empresa fortament arrelada al Principat, els inicis de la qual es remunten a l’any 1935, començant amb el negoci del cafè a mitjans del segle passat. Actualment, Cafè El Conseller, sota el paraigües de Magatzems Coma, és una de les empreses més importants del país.

Així, la companyia andorrana, a través de la seva pròpia marca premium ‘COMA Coffee Roasters’, confia en l’entitat tricolor, com a soci estratègic, per expandir i donar a conèixer el seu negoci també a nivell internacional.

Clàudia Coma, directora general i quarta generació a Cafè El Conseller: “Tant per a mi com per a Coma Coffee Roasters i Cafè El Conseller aquest acord simbolitza el fet de poder fer costat a un gran equip que representa el nostre país. Volem formar part d’aquest projecte que uneix els valors, l'esport i el meravellós món del cafè”.

Jaume Nogués, director general del FC Andorra: “L’Andorra vol convertint-se en un actiu important del país i això passa per reafirmar el compromís amb empreses tant importants del país com és Cafè El Conseller”.

#SomTricolors