Skip to main content
CA
Primer Equip

Els quatre cedits tornen al seu club d'origen

Julen Lobete, Iker Benito, Aurélien Scheidler i Jon Karrikaburu, els quatre jugadors cedits que han jugat aquest curs amb la samarreta tricolor, posaran punt i final a la seva relació contractual amb el FC Andorra el proper 30 de juny. Així, un cop tancada la seva etapa al Principat, els jugadors tornaran al seu club d'origen.

Julen Lobete va ser una de les primeres incorporacions de l'estiu passat. L'extrem, propietat del Celta de Vigo, arribava al país procedent del Waalwijk holandès, amb qui també va jugar en qualitat de cedit. En aquesta temporada, l'atacant basc ha estat un fix en els esquemes tant d'Eder Sarabia com de Ferran Costa disputant un total de 41 partits en lliga –tots menys un–, 32 dels quals sortint en l'onze inicial i anotant quatre gols.

Iker Benito, procedent de l'Osasuna, ha jugat 38 partits a lliga i un de Copa del Rei en aquesta temporada amb l'entitat tricolor en els quals ha anotat dues dianes.

Amb el gol en la darrera jornada, Aurélien Scheidler va tancar la temporada amb cinc dianes, convertit en el segon màxim realitzador de l'equip tricolor. L'atacant francès, que venia del Bari, de la Serie B italiana, ha jugat un total de 32 partits en el campionat de lliga.

Jon Karrikaburu va ser una de les incorporacions del mercat d'hivern i, en aquests darrers cinc mesos del curs, el '9' ha anotat tres gols. En total, Karri ha disputat 1.335 minuts a lliga repartits en 21 partits i 15 titularitats.

Des del club volem agrair a tots quatre la seva feina aquesta temporada i desitjar-los molta sort de cara el futur.

#SomTricolors