Skip to main content
CA
Primer Equip

Borja: “L’acollida ha fet tot més fàcil”

Des del clima subtropical de les illes Canàries a l’hivern del Principat d’Andorra. Sembla un canvi molt dràstic a la vida de Borja Herrera, nascut a Las Palmas fa 27 anys i, encara que hagi jugat en altres indrets una mica més freds que el seu arxipèlag natal, avui viu una etapa totalment nova a la seva vida.

“Des de bon principi m’han acollit molt bé, això fa que tot sigui més fàcil. Jo vinc des d’un clima molt diferent que fa que viure a Andorra sigui una mica complicat, però el grup ho fa tot més fàcil. Havia viscut en indrets amb molt fred i, al cap i a la fi, has d’adaptar-te el més ràpid possible”, remarcava.

La nova etapa de Borja al Principat, en tot cas, té un capítol molt especial: la presència de Jimena, la seva filla nascuda al setembre.

“A l’Inici va ser el més dur: que jo estigués aquí i la meva dona a Canàries, a punt de parir. Ara, gràcies a Déu són aquí amb mi i això fa tot més fàcil”, confessava.

El lateral canari ha jugat sis partits de la temporada, l’últim d’ells davant el CE L’Hospitalet que ha deixat el FC Andorra a tocar de la zona de play-offs d’ascens.

“El més important és anar pas a pas, sumant el màxim de punts possibles per ficar-nos a la lluita per accedir a la Lliga Pro, amb el nou format, i després veurem on ens situa la classificació”, sentenciava.