Bones sensacions tot i la derrota

Segona derrota de la pretemporada en un partit on els tricolors han anat de més a menys. Un primer temps dominat pel conjunt d'Eder Sarabia i una segona part on el Girona ha sortit més endollat, ha decantat la balança pels gironins en el duel que tanca la pretemporada dels andorrans amb un balanç força positiu.

Tot i que durant els primers minuts de joc el Girona ha tingut el control de la pilota, les ocasions les ha posat l'Andorra. Un xut d'Álvaro Martín -que s'estrenava com a titular- avisava del que seria el següent tram de matx. Domini tricolor que gairebé es transforma amb el primer del partit, però el remat de Migue ha sortit massa creuat. Més tard, Pastor ha gaudit de la millor ocasió visitant a la sortida d'un córner i abans de marxar als vestidors, una bona combinació entre Pampín, Álex Calvo i Migue gairebé acaba amb gol d'aquest últim.

Així com va passar en el duel de fa dues setmanes a la Vall d'en Bas, el Girona ha incomodat a l'Andorra a la represa i en una de les primeres ocasions dels locals, Jastin (53') ha anotat una assistència de Yan Couto. El gol ha fet mal a l'Andorra, que ha vist com cada atac gironí era perill constant. Amb els primers canvis, semblava que els tricolors tornaven a situar-se, inclòs amb una ocasió claríssima del debutant Xiao Ke He, però quan faltaven de deu minuts pel final, Minsu ha finalitzat una molt bona combinació per fer el segon. Ja a les acaballes del partit, Manu Vallejo ha firmat el 3-0 per tancar un resultat que, tot i ser cruel, ha deixat bones sensacions pel conjunt andorrà, així com la pretemporada.