Bones sensacions tot i la derrota

Primera derrota de la pretemporada en un partit que, tot i això, no ha deixat males sensacions al conjunt tricolor. Tot al contrari. Davant un rival de superior categoria com el Girona, els d’Eder Sarabia han patit en els primers quinze minuts del matx però, a partir d’aquí, han aconseguit imposar la seva idea de joc.

A l’Andorra li ha costat entrar al partit davant un Girona que s’ha fet fort pressionant amunt i ofegant el conjunt d’Eder Sarabia prop de la seva àrea. Així, sense poder sortir amb comoditat, els tricolors ho han passat malament en el primer quart d’hora i ho han acabat pagant amb el gol del Girona. Ramon Terrats ha recuperat la pilota en zona perillosa i, després de combinar amb Stuani, ha definit per obrir la llauna (7’).

El gol li ha fet mal a l’Andorra, que ho ha seguit passant malament davant la intensa pressió gironina. Però a base de paciència, a poc a poc, els tricolors han anat guanyant metres i el domini del partit ha començat a canviar. Fins i tot, al minut 26, Carlos ha tingut una oportunitat immillorable per fer l’empat però ha entrebancat quan ho tenia tot a favor.

L’ocasió ha fet que l’Andorra s’ho acabés de creure i en el darrer tram abans del descans ha estat superior. Tot i això, encara ha hagut de superar un bon ensurt quan el local Aleix Garcia ha fregat el gol amb un llançament de falta al pal.

La represa ha començat com el segon tram del primer temps: amb un conjunt d’Eder Sarabia convençut i aconseguint imposar el seu estil de joc. I tot just al 51’, Carlos ha tornat a tenir l’1-1 molt a prop però s’ha estavellat amb el pal amb un xut des de dins l’àrea.

Però quan millor estava l’Andorra, el Girona ha colpejat amb el 2-0 en una jugada aïllada que ha acabat amb un xut escorat de Taty Castellanos que ha sorprès Marc Vidal. El gol li ha tret confiança al conjunt tricolor; tota la que ha guanyat el davanter del conjunt gironí, que és qui ha estat més a prop del gol en el darrer tram del partit. Tot i això, els d’Eder Sarabia han seguit dominant, acabant així amb les bones sensacions demostrades durant bona part de l’enfrontament.