Skip to main content
CA
Primer Equip

Amb l'objectiu de seguir escalant

És la història de cada setmana, però la tendència segueix sense canviar. Encara sense poder celebrar un triomf fora de casa, l'Andorra veu l'Estadi Nacional com una oportunitat d'or d'assegurar els tres punts i seguir fent camí en la missió d'entrar a la zona de promoció d'ascens. Després de set punts dels darrers nou possibles, a més, els tricolors es troben en un bon moment de joc i de resultats i amb la confiança de poder arribar a finals d'any ben a prop de les primeres posicions.

A davant, però, s'hi trobaran un Alcoyano que arriba al Principat en plena forma després d'acumular sis jornades consecutives sense perdre –dues victòries i quatre empats– i de quatre partits sense encaixar. I és que els alacantins son un equip molt fiable, amb només dues derrotes en tot l'any: "Es troben en un bon moment tant anímic com físic, amb aquella moral de quan les coses que intentes et surten. Son un equip que defensa bé, que és sòlid i agressiu i que després juguen directe amb els seus atacants, que tenen molta capacitat i alternatives per posar-nos en complicacions", explicava el tècnic Eder Sarabia sobre el seu proper rival, un vell conegut ja que l'any passat tots dos conjunts es van enfrontar en la segona fase de la competició: "És un equip que no ha canviat gaire; ni de jugadors, ni d'intenció ni de plantejaments. I sí, hem tingut força en compte el que ens vam trobar l'any passat".

Més enllà del rival, però, Sarabia va voler centrar-se, com sempre, en el què pot fer l'Andorra i en la gestió de tot allò que està sota el seu propi control: "El nostre desig sempre és buscar la victòria, imposar el nostre joc i minimitzar el del rival. És veritat que venim d'un dels partits en què menys vam ser capaços de controlar el partit i on el rival més ens va generar, però ens trobarem amb unes circumstàncies i un rival molt diferent."

Per intentar tornar al camí dels tres punts, Eder Sarabia recupera tots els jugadors que es van perdre el duel contra el Sevilla Atlético per malaltia, però no podrà comptar amb els lesionats Rubén Enri, que encara el període final de la seva recuperació, i Roger Riera.

#SomTricolors