Skip to main content
CA
Primer Equip

Amb ganes de tornar a celebrar un triomf

La trajectòria de l'Andorra en aquest poc més de mig any a la categoria de plata dona tranquil·litat a un conjunt que, tot i que no passa pel seu millor moment de resultats, no es troba necessitat ni pressionat. Una sola victòria en els darrers vuit partits –un d'ells, l'eliminació a la Copa del Rei– no son números alentadors, però l'equip sempre ha mostrat bones sensacions i arriba al partit al Nuevo Los Cármenes impulsat per la indignació de les darreres decisions arbitrals que han perjudicat el conjunt d'Eder Sarabia.

El rival

A davant, els tricolors s'hi trobaran tot un Granada, a qui van vèncer en la primera volta en el partit d'estrena a l'Estadi Nacional però que mostra dues cares ben diferents a casa i a domicili. Sense anar més lluny, els de Paco López –Aitor Karanka va ser destituït a la primera volta– encara no coneixen la derrota al seu estadi i son el millor local de la categoria; en canvi, a domicili només han guanyat un partit i només l'Ibiza, el cuer, presenta pitjors números fora de casa.

Tot i aquest panorama, els tricolors arriben confiats de poder treure un resultat positiu d'un camp que fa dues temporades va gaudir de l'Europa League i davant un equip que té com a objectiu innegociable el retorn a Primera divisió. Ho és per la seva història recent i per una plantilla plena de jugadors contrastats com el pitxitxi de la categoria Myrto Uzuni, que és dubte per al partit de demà per lesió. 

#ParauladeMíster

"Segurament no estan en el seu millor moment. Ells tenen l'obligació d'estar allà dalt i ascendir i nosaltres sabem que és un camp complicat, però també és cert que quan més temps fa que no perden, més a prop estan de fer-ho. I no crec que la nostra visita els hi doni tranquil·litat perquè crec que estem sent un equip molt fiable i que compromet molt a tots els equips tant a fora com a casa".

"Estem fent moltes coses bé. A vegades perdem la perspectiva del que som i d'on venim".

"La meva obligació és enfocar els jugadors a la part positiva. Per suposat també he de ser exigent, però crec que veuen l'energia i la positivitat que intento transmetre. No em preocupa perquè sé que som capaços de transmetre a l'equip que hi cregui sempre".

"Si mirem els resultats dels últims vuit partits ens podríem arribar a preocupar, però és que la nostra obligació és mirar el detall i, en això, un 90% de les coses que veig em sembla que les hem de reforçar i seguir insistint, i només un 10% son errors a corregir".

La convocatòria

Álex Pastor, sancionat després de l'expulsió contra l'Albacete, s'ha quedat a Andorra amb els lesionats Martí Vilà i Adrià Vilanova. La resta de jugadors estan a disposició del tècnic Eder Sarabia.

#SomTricolors