Skip to main content
CA
Primer Equip

Alex Petxarroman, un lateral amb experiència a primera

Fitxatge

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia la incorporació d'Alex Petxarroman, que arriba cedit procedent de l'Athletic Club per una temporada. El defensa, que va jugar tres temporades al filial de la Real Sociedad, té experiència a primera divisió després del darrer curs amb el conjunt bilbaí.

Alex Petxarroman (San Sebastià, 06/02/1997) és un lateral dret format a les categories inferiors de la Real Sociedad però que el passat estiu va fer el canvi a l'Athletic Club, on ha disputat aquesta temporada 19 partits amb el primer equip. Petxarroman és un lateral polivalent –també pot jugar al mig del camp– que destaca per la seva capacitat associativa i la seva qualitat tècnica.

Abans del seu debut a primera divisió, 'Petxa' va disputar quatre temporades a l'antiga segona divisió B, la primera en qualitat de cedit al Gernika i les altres tres a la Real Sociedad B. Precisament, en el darrer d'aquests cursos es va enfrontar a l'Andorra, en un partit de molt mal record per als tricolors: el de la promoció d'ascens a segona divisió en què el filial txurri urdin va acabar vencent a la pròrroga.

Petxarroman es va enfrontar a l'Andorra quan jugava al filial de la Real Sociedad

En aquell duel, el defensa basc va disputar els 120 minuts i en va sortir vencedor en un partit que va acabar duent, després d'una altra eliminatòria, a la Real Sociedad B a la categoria de plata. Ara serà en aquesta categoria on intentarà seguir creixent i demostrant la seva projecció a les files d'un debutant com el conjunt d'Eder Sarabia.

Trajectòria:

17/18: Gernika

18/19: Real Sociedad B

19/20: Real Sociedad B

20/21: Real Sociedad B

21/22: Athletic Club

#SomTricolors