Skip to main content
CA
Primer Equip

Álex Pastor, tricolor fins al 2024

En època de renovacions, altes i baixes, la direcció esportiva del FC Andorra anuncia l’ampliació de contracte d’Álex Pastor per dues temporades més. Així, el defensa català seguirà a l’entitat tricolor fins a l’estiu de 2024.

Pastor va arribar al Principat a inicis de setembre de 2020 amb Nacho Castro a la banqueta i el seu protagonisme va ser progressiu, sobretot amb l’arribada d’Eder Sarabia. En total, el central, que també pot actuar de lateral, ha disputat 46 partits –32 dels quals aquesta temporada– i ha marcat dos gols en els seus primers dos cursos amb la samarreta tricolor.

“Estic molt feliç i agraït de seguir vinculat a aquest club que fa dos anys em va donar l’oportunitat quan ningú més me l’oferia”, confessava Pastor, que també va voler mostrar el seu agraïment a totes les persones que durant aquests dos cursos l’han ajudat “a créixer i millorar”. “Tant de bo siguin molts anys més i que puguem donar moltes alegries a aquest país. L’any que ve serà un any molt bonic”, afegia després de tancar la seva renovació.

#SomTricolors