A l'Andorra li torna a faltar el gol

La falta de gol ha tornat a condemnar l’Andorra en una setmana no gaire reeixida per als interessos tricolors. El dia del 80è aniversari del club, el primer equip no ha pogut arrodonir la festa i s’ha estavellat davant l’Alavés, que n’ha fet prou amb un solitari gol de Luis Rioja a les acaballes del partit.

Primera part força ensopida pel que fa a les arribades a l’àrea. I és que tot i que els visitants ho han provat amb un xut tot just al minut 7 que ha salvat Lizoain, només han tornat a apropar-se al gol en una jugada al minut 19; Lizoain ha estat ràpid per saltar als peus de Miguel de la Fuente. El problema és que l’Andorra tampoc ha estat capaç de crear perill a la porteria de Sivera més enllà d’un xut de falta de Rubén Bover per sobre el travesser.

Però el conjunt tricolor es trobava prou còmode sobre el terreny de joc i havia aconseguit desgastar el seu rival, ben plantat al seu propi camp i sense pressionar amb gaire intensitat la sortida de pilota local. Però els d’Eder Sarabia no han sabut aprofitar aquesta feina a la represa i en la primera mitja hora del segon temps no han estat encertats. Tampoc és que l’Alavés hagi buscat amb insistència la porteria de Lizoain, però ha anat guanyat metres i quan ha tingut la seva, no l’ha desaprofitat en un xut sec de Luis Rioja (75’).

El 0-1 ha fet despertar l’Andorra, que en el darrer quart d’hora ha gaudit de totes les ocasions que no havia tingut abans. I ha pogut fer l’empat: però entre Sivera i el travesser han evitat el gol en un cop de cap d’Adri Vilanova a la sortida d’un córner i, uns minuts després, el xut d’Alende ha anat a parar al lateral de la xarxa.