POLÍTICA DE PRIVACITAT - APP

L'aplicació mòbil és un servei que es presta gràcies a la col·laboració empresarial existent entre Futbol Club Andorra SAOE (en endavant, el "Club") i la Lliga Nacional de Futbol Professional (en endavant, "LaLiga").  Per això,  les dades personals que facilitis per accedir i, en el seu cas, registrar-te en l'aplicació mòbil (en endavant, "APP") seran tractades per ambas entitats com a corresponsables del tractament  d'aquests.

Per usar l'APP  tens l'opció de registrar-te a LaLiga Ecosistema, a través del qual accedeixes a un entorn creat per LaLiga, integrat per diverses aplicacions i webs, tant de LaLiga com dels clubs de futbol afiliats amb els quals LaLiga manté acords de col·laboració, on, per mitjà d'un registre comú implementat per LaLiga en aquests actius (Single Sign-On de LaLiga),  cada usuari rep un identificador únic de manera que qualsevol selecció o modificació de les preferències o petició de supressió que realitzi en una de les aplicacions o webs que formen part de l'ecosistema afectarà la resta de l'entorn de LaLiga Ecosistema i les entitats que el conformen. 

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

D'una banda, les teves dades personals seran tractades per FC Andorra, amb NIF: A-713653-Z i domicili al C/Pau Casals 6, 2n 2a, AD500 Andorra la Vella, la qual és una Societat Anònima Esportiva, registrada a LaLiga.

Contacte amb el Delegat de Protecció de Dades del Club: Albert Pedret Llucià

D'altra banda, tus dades de caràcter personal seran tractades per LaLiga Group International, S.L. (“LaLiga”), amb NIF: B-05421805 i domicili a Carrer Torrelaguna 60, 28043, Madrid, la qual és una asociació deportiva de dret privat, d'acord amb el que estableixen els articles 12 i 41 de la Llei 10/1990, de 15 d'octubre, de l'Esport,  que està integrada exclusivament i obligatòriament per totes les Societats Anònimes Esportives i Clubs que participen en competicions oficials de futbol d' àmbit estatal i caràcter professional. LaLiga està registrada amb el número 1 a la secció Lligues Professionals del Llibre Registre d'Associacions Esportives del Consell Superior d'Esports.

Contacte amb el Delegat de Protecció de Dades de LaLiga: dpo@laliga.es.

D'on obtenim les teves dades personals?

El Club i LaLiga tractaran les dades que proporcions a través del formulari de registre (correu electrònic com obligatori i nom, cognom, país i jugadors favorits com a dades opcionals) i altres dades inferits com a conseqüència de l'ús i activitat que desenvolupis a l'APP,  identificadors per poder prestar els serveis que s'ofereixen a través de l'APP o en el seu cas, a través de LaLiga Ecosistema com l'ID d'usuari registrat, ID de dispositiu i l'ID de publicitat (Mobile Advertising ID -MAID- a Android i  IDFA o IDFV en iOS), sistema operatiu, model de dispositiu i telemetria,  per exemple, també quedarà registrat quan facis clic en un contingut determinat o el temps que romanguis a l'actiu) o les teves interaccions amb les comunicacions que t'enviem via notificació push, in-app o mail, en el seu cas (per exemple, fer clic en el contingut d'una comunicació).

De la mateixa manera, en el cas que siguis usuari d'un altre actiu responsabilitat de LaLiga o en el qual LaLiga actuï com a corresponsable de les dades i que formin part de LaLiga Ecosistema, LaLiga podrà tractar a  l'APP i el Club podrà rebre d'aquesta les dades personals anteriorment esmentides, declarades o inferides en aquests actius.

Finalment, t'informem que, en la versió iOS de l'APP, Apple et demanarà el teu permís per a l'ús de l'identificador de publicitat del teu dispositiu ("IDFA") per LaLiga per a qualsevol de les finalitats que ho requereixin, d'acord amb la secció Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?  de la present política de privacitat.

Importació de dades de xarxes socials

T'informem que podràs utilitzar les xarxes socials de les quals ets usuari per registrar-te o accedir a LaLiga Ecosistema, facilitant el correu electrònic a LaLiga i al Club, així com per compartir informació addicional sobre el teu perfil en aquestes xarxes socials únicament amb LaLiga.

Dades compartides a través de Facebook:

Nom i foto del perfil (Obligatori per registrar-te. No obstant, t'informem que LaLiga no tracta la teva foto de perfil. Adreça de correu electrònic (Opcional) Compleixanys (Opcional) Publicacions en la biografia (Opcional.  Les teves publicacions públiques i privades en la biografia, incloses les fotos i els vídeos, informació sobre els llocs etiquetats en ells i els tipus de reaccions que reben). Gènere (Opcional) M'agrada de la pàgina (Opcional) Ciutat actual (Opcional) Categories d' interessos: Alimentació, Animals i Mascotes, Art i Cultura, Bancs, Finances i Economia, Begudes Alcohòliques, Bellesa, Cinema, Teatre i Musicals, Esports, Electrònica i Informàtica, Energia, Ciència i Indústria, Grups Socials, Llar i Habitatge, Infantil, Mitjans, Moda, Motor, Dona, Música, Lleure i Entreteniment, ONGs I Causes, Salut, Higiene i Benestar, Assegurances, Serveis Professionals, Shopping, Tecnologia i Internet, Telecomunicacions, TV i Ràdio, Viatges, Videojocs, Viral Media.

Gràcies als meus de la pàgina i a les publicacions en la biografia, LaLiga obtindrà les següents dades infertes:

Valor "Engagement": aquest valor mesura el volum d'interaccions que l'usuari té amb el mur de Facebook de la pàgina oficial de LaLiga. Valor "Social": aquest valor mesura la influència en xarxes socials de l'usuari. Valor "Promotion": s'analitzen els murs dels usuaris buscant referències a sortejos, promocions i participacions en sortejos, i assigna un valor que mesura la ràtio promocional en el mur de l'usuari. També es verifica si el perfil de l'usuari segueix pàgines de Facebook dedicades a publicitar promocions, rifes i sortejos. Valor "Fan Value": Aquesta puntuació és una combinació de les 3 anteriors que classifica els usuaris pel valor obtingut (un usuari amb una puntuació més alta es considerarà un usuari més valuós).

 

Dades compartides a través de Google:

Nom i cognoms (Obligatori per registrar-te) Adreça de correu electrònic (Obligatori per registrar-te)

En aquest sentit, t'informem que LaLiga no és responsable de l'adequació legal de la xarxa social que utilitzis per a les finalitats anteriorment enunciades. Per aquest motiu, et recomanem que revisis les condicions d'ús i política de privacitat de les xarxes socials que vagis a utilitzar per a aquestes finalitats amb l'objectiu que puguis verificar que el tractament que es realitzi amb les teves dades personals sigui conforme amb les teves expectatives de privacitat i la normativa de protecció de dades que en cada cas resulti d'aplicació.

Una vegada que les dades hagin estat importades i incorporades en el teu compte d'usuari registrat, les teves dades seran integrades a LaLiga Ecosistema i tractades per LaLiga amb les finalitats descrites en la present Política de Privacitat.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Finalitats principals:

-      LaLiga i el Club:

Tant LaLiga com el Club es comprometen a tractar els teus  dècies personals de  conformitat amb el que estableix la normativa aplicable i, en particular per a les següents finalitats:

/          Registre i accés a l'APP: T'informem que  les dades personals que facilitis al registre seran tractades per LaLiga i el Club als efectes de facilitar  el  teu registre i accés a l'APP. Així mateix, LaLiga els utilitzarà per permetre't l'accés a la resta d'actius de LaLiga Ecosistema.  En particular LaLiga i Club utilitzarà la dada de la teva adreça de correu electrònic i l'identificador d'usuari per complir amb aquesta finalitat.

En aquest sentit, t'informem que LaLiga i el Club, amb la finalitat de verificar la validesa del correu electrònic facilitat per registrar-te a l'APP, LaLiga i el Club utilitzen els serveis d'un tercer proveïdor (RP Solutions, Inc.) que també implica la transferència internacional als Estats Units, en aquest cas de l'adreça de correu electrònic facilitada. País on no es garanteix un nivell equivalent de protecció al de l' Espai Econòmic Europeu. Per aquest motiu, LaLiga, en el seu propi nom i en representació del Club, ha signat clàusules contractuals tipus adoptades per la Comissió Europea amb els esmentats proveïdors de servei en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 46.2 c) del Reglament General de Protecció de Dades, incloent garanties i obligacions addicionals dirigides a aquests proveïdors per a major seguretat i transparència possible. El contingut de les clàusules contractuals tipus es troba a la teva disposició sota sol·licitud a través de lopd@laliga.es.

/          Notificacions in-app relacionades amb l'APP: podràs rebre notificacions in-app relatives a  l'APP (per exemple, sobre canvis en la política de privacitat, avís legal o termes i condicions d'ús de l'APP, anuncis sobre noves funcionalitats... etc.). Podràs oposar-te a l'enviament d'aquestes comunicacions, en qualsevol moment, a través del "centre de notificacions" de l'APP. Aquestes notificacions es mostren només quan estiguis dins de l'aplicació mòbil i LaLiga i el Club utilitzarà el teu ID d'usuari per enviar-te la notificació.

Així mateix, t'informem que, per enviar-te les notificacions in-app, el Club i LaLiga utilitza un servei d'un tercer proveïdor sub contractat per LaLiga (salesforce.com EMEA Limited) que implica la transferència internacional de l'adreça de correu electrònic i/o telèfon que ens hagis facilitat als Estats Units, país on no es garanteix un nivell equivalent de protecció al de l'Espai Econòmic Europeu. Per aquest motiu, LaLiga, actuant en nom i representació del Club, ha signat clàusules contractuals tipus adoptades per la Comissió Europea amb aquest proveïdor en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 46.2 c) del Reglament General de Protecció de Dades, incloent garanties i obligacions addicionals dirigides a aquests proveïdors per a major seguretat i transparència possible. El contingut de les clàusules contractuals tipus es troba a la teva disposició sota sol·licitud a través de lopd@laliga.es.

 

/          Notificacions push sobre els serveis de l'APP: Podràs rebre notificacions push relatives als serveis de l'APP mitjançant el sistema de notificacions habitual del teu Smartphone o Tablet (per exemple, sobre l'inici de partits, resultats, gols, targetes o qualsevol altre esdeveniment ocorregut en el partit, etc.). Podràs oposar-te a l'enviament d'aquestes comunicacions, en qualsevol moment, a través del "centre de notificacions" de l'APP o mitjançant els ajustos del teu propi Smartphone o Tablet. Aquestes notificacions podran mostrar-se en el teu dispositiu quan estiguis fora o dins de l'aplicació mòbil i utilitzarem el teu ID d'usuari per enviar-te la notificació.

La base legal per a les finalitats esmentades anteriorment és que el tractament és necessari per a l' execució d' un contracte en el qual l' interessat és part en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 6.1 b) del Reglament General de Protecció de Dades.

-      LaLiga:

/          Reports interns: Així mateix, LaLiga tractarà de forma agregada les dades personals que has facilitat a través del registre (en aquest cas, país o jugadors favorits) o social login (en el seu cas, cànnabis, gènere, m'agrada de la pàgina i cànnabis actual), les dades d'ús de l'APP  i d'altres actius de LaLiga Ecosistema que utilitzis  (ID d'usuari, ID de dispositiu , ID de publicitat (MAID en Android o IDFA/IDFV en iOS), model de dispositiu, sistema operatiu i telemetria, per exemple, fer clic en un contingut determinat o el temps que romanguis a l'actiu) i, finalment, les interaccions amb les comunicacions de qualsevol tipus que rebis (per exemple, fer clic en el contingut d'una comunicació)  o en la comunicació amb el suport de l'APP, per a l'elaboració de mètriques i estadístiques rellevants que permetin a LaLiga analitzar l'ús que realitzen de l'APP els diferents segments d'usuaris que es generin i l'impacte de les seves campanyes, avaluant l'interès que aquestes han suscitat entre els esmentats segments en funció de les dades analitzades.  En particular, LaLiga durà a terme segmentacions agregades en funció de les dades esmentades anteriorment, dins de les quals es troben:

o        Segmentacions en funció del país.  (per ex. 20 usuaris d'Espanya s'han registrat a l'APP).

Ús de l'identificador per a anunciants ("IDFA") en dispositius iOS (Apple)

L'ús de l'IDFA per a la finalitat de "Reports interns" requereix el permís de seguiment de l'usuari dins del sistema operatiu iOS d'Apple. En cas que l'usuari no hagi donat el seu permís per a l'ús de l'IDFA, LaLiga podrà dur a terme aquesta finalitat utilitzant l'IDFV del dispositiu.

En qualsevol moment, l'usuari podrà acceptar o rebutjar el permís de seguiment en els ajustos d'iOS del dispositiu Apple de l'usuari.

La base legal per a la finalitat anteriorment esmentada és que el tractament és necessari per a la satisfacció de l' interès legítim de LaLiga en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 6.1 f) del Reglament General de Protecció de Dades, consistent a extreure aprenentatges de la informació facilitada i obtinguda dels usuaris que li permeti millorar l' APP  i optimitzar les campanyes de comunicació que realitza en base a l' interès que aquestes generen entre les diferents agrupacions d' usuaris. Abans d'això, us informem que LaLiga ha dut a terme una anàlisi de proporcionalitat entre el seu interès legítim i els drets i llibertats dels seus usuaris. Pots sol·licitar les conclusions d'aquesta anàlisi a través de lopd@laliga.es.

Tens dret a oposar-te a la finalitat esmentada en qualsevol moment conforme al procediment descrit en l'apartat "Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals? ".

/          Seguretat i control de qualitat dels actius: LaLiga tractarà les dades d'ús de l'APP (ID d'usuari, ID de dispositiu, model de dispositiu, sistema operatiu i telemetria, per exemple, les accions d'usuari que es realitzin dins de l'APP), per a la detecció d'errors i problemes de l'APP, així com l'optimització dels serveis que es presten a través d'aquesta.

La base legal per a la finalitat anteriorment esmentada és que el tractament és necessari per a la satisfacció de l' interès legítim de LaLiga en virtut de l' establert en l' art. ~ ~ ~ 6.1 f) del Reglament General de Protecció de Dades, consistent a oferir una APP amb la major qualitat possible i la millor experiència dels seus usuaris . Abans d'això, us informem que LaLiga ha dut a terme una anàlisi de proporcionalitat entre el seu interès legítim i els drets i llibertats dels seus usuaris. Pots sol·licitar les conclusions d'aquesta anàlisi a través de lopd@laliga.es.

Tens dret a oposar-te a la finalitat esmentada en qualsevol moment conforme al procediment descrit en l'apartat "Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals? ".

Finalitats adicionals:

A continuació, s'indiquen les finalitats addicionals per a les quals LaLiga i el Club podran tractar les teves dades personals:

(i)           Club:

/          Comunicacions comercials Club: Perquè el Club pugui enviar-te comunicacions comercials a través del correu electrònic, notificacions push, in-app o SMS o altres canals de missatges instantanis sobre les seves activitats (les competicions que organitza, campanyes, public viewings, shows o esdeveniments en directe), productes, serveis, concursos, ofertes, sortejos i/o promocions pròpies del Club, (en endavant,  "productes i serveis d' el Club").

Per a aquesta finalitat, LaLiga tractarà únicament l'adreça de correu electrònic i el teu ID d'usuari.

 

Així mateix, t'informem que, per enviar-te les comunicacions comercials a través de correu electrònic o SMS i les notificacions push comercials, el Club utilitza un servei d'un tercer proveïdor sub contractat per LaLiga (salesforce.com EMEA Limited) que implica la transferència internacional de l'adreça de correu electrònic i/o telèfon que ens hagis facilitat als Estats Units,  país on no es garanteix un nivell equivalent de protecció al de l' Espai Econòmic Europeu. Per aquest motiu, LaLiga, actuant en nom i representació del Club, ha signat clàusules contractuals tipus adoptades per la Comissió Europea amb aquest proveïdor en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 46.2 c) del Reglament General de Protecció de Dades, incloent garanties i obligacions addicionals dirigides a aquests proveïdors per a major seguretat i transparència possible. El contingut de les clàusules contractuals tipus es troba a la teva disposició sota sol·licitud a través de lopd@laliga.es.

La base legal per al tractament de les teves dades per a la finalitat anteriorment esmentada és el consentiment que ens has atorgat per al tractament de les teves dades per a les finalitats específiques seleccionades en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 6.1 a) del Reglament General de Protecció de Dades. Les teves dades personals seran mantingudes per a aquesta finalitat fins que no revoquis el consentiment atorgat.

Tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment conforme al procediment descrit en l'apartat "Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals? ", sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment de forma prèvia a la seva retirada.

/          Elaboració de perfils senzills del Club: Perquè el Club pugui enviar-te comunicacions comercials segmentades a través de correu electrònic, SMS o altres canals de missatges instantanis, sobre els productes i serveis del Club (per exemple, t'enviarem comunicacions comercials sobre productes que poden interessar-te en funció de l'edat o la província de residència que hagis facilitat en el teu perfil).

La informació esmentada anteriorment estarà dirigida a segments senzills (agrupacions d'usuaris que es realitzen en funció de la informació facilitada per aquests en el seu perfil) que el Club pot elaborar tenint en compte el següent:

-          Escàs nivell de detall del perfil. El Club podria crear segments senzills com, per exemple, segments sobre dones majors de 25 anys.

-          Perfil poc exhaustiu. Per realitzar els segments, el Club únicament tractarà les dades personals que hagis facilitat en la present APP. En particular, el Club utilitzarà les següents dades personals:

·         País de residència.

·         Regió o província.

·         Edat.

·         Gènere.

·         Ciutat de residència.

·         Idioma.

·         Codi postal.

-          Conseqüències positives per a l' usuari. El Club podrà enviar-te comunicacions comercials que més s'ajustin al perfil que hagis declarat, evitant comunicacions comercials indesitjades o sobre continguts poc interessants.

La base legal per a la finalitat anteriorment esmentada és que el tractament és necessari per a la satisfacció de l' interès legítim del Club en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 6.1 f) del Reglament General de Protecció de Dades, consistent a aprofitar de manera eficaç les dades personals que ha facilitat l' usuari per aconseguir un major interès i retorn de les comunicacions trameses. Abans d'això, us informem que el Club ha dut a terme una anàlisi de proporcionalitat entre el seu interès legítim i els drets i llibertats dels seus usuaris, les conclusions dels quals pots sol·licitar a través de info@fcandorra.com

Tens dret a oposar-te a la finalitat esmentada en qualsevol moment conforme al procediment descrit en l'apartat "Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals?".

/          Elaboració de perfils exhaustius del Club: El Club elaborarà un perfil exhaustiu de tu perquè pugui oferir-te experiències, informació i productes personalitzats a través de l'enviament de comunicacions comercials personalitzades mitjançant correu electrònic, SMS o altres canals de missatgeria instantània, enviar-te notificacions push o in-app personalitzades (sempre que hagis atorgat el consentiment per a la finalitat  "Comunicacions comercials Club") o mostrar-te bàners amb publicitat personalitzada en webs, aplicacions o xarxes socials sobre els productes i serveis del Club (per exemple, si identifiquem que ets seguidor d'un jugador concret, t'oferirem incentius personalitzats, com una samarreta del teu jugador favorit).

D'aquesta manera, la informació esmentada anteriorment estarà dirigida als segments (agrupacions d'usuaris que es realitzen en funció de la informació que se n'obtingui o de l'ús que realitzis de l'APP) que podem elaborar en base a les següents fonts de dades:

·         La informació que ens facilitis durant el registre (en aquest cas, país i jugadors favorits);

·         Les interaccions amb les comunicacions o notificacions que rebis (per exemple, fer clic en el contingut d'una comunicació) o en la comunicació amb el suport de l'APP;

·         Dades inferits com a conseqüència de l'ús i activitat a l'APP, identificadors (ID de dispositiu, ID d'usuari registrat, ID de publicitat (MAID a Android i IDFA/IDFV en iOS) que permetn identificar el teu dispositiu per poder seguir la teva activitat dins de l'APP,  model de dispositiu, sistema operatiu i telemetria, per exemple, fer clic en un contingut determinat o el temps que romanguis a l'actiu).

A més, el Club generarà aquests segments tenint en compte les següents tècniques de perfilat:

·         Mesurament del rendiment individual de les campanyes: LaLiga utilitzarà la informació relativa a les taxes d'obertura, taxes de clics mitjana, rebots de mails o les taxes de cancel·lació de les subscripcions per mesurar el rendiment de la campanya a nivell individual i com a conseqüència, realitzar segmentacions en funció de la informació inferida sobre tu i la resta d'informació declarada (per exemple,  si ets un usuari molt actiu en determinades comunicacions podrem enviar-te comunicacions del mateix tipus amb més freqüència).                                                                                                                      

·         Optimització de campanyes: t'exclourem d'aquelles campanyes publicitàries sobre sortejos en què hagis participat, sobre aplicacions en les quals t'hagis registrat o descarregat, sobre productes que hagis comprat o sobre serveis que hagis adquirit prèviament (per exemple, evitarem oferir-te un servei determinat del Club si sabem que l'has contractat prèviament)

·         Usuaris afins als teus gustos i preferències: gràcies al perfil que realitzi el Club sobre tu, podem enviar-te contingut personalitzat tenint en compte altres perfils semblants al teu (per exemple, si identifiquem que a altres usuaris similars a tu els agraden els eSports et mostrarem publicitat relacionada amb els eSports).

La base legal per al tractament de les teves dades per a les finalitats anteriorment esmentades és el consentiment que ens has atorgat per al tractament de les teves dades per a les finalitats específiques seleccionades en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 6.1 a) del Reglament General de Protecció de Dades. Les teves dades personals seran mantingudes per a aquestes finalitats fins que no arrenquis el consentiment atorgat.

Tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment conforme al procediment descrit en l'apartat "Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals? ", sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment de forma prèvia a la seva retirada.

(i)           LaLiga:

/          Comunicacions comercials LaLiga: Perquè LaLiga pugui enviar-te comunicacions comercials a través del correu electrònic, notificacions push, in-app o SMS o altres canals de missatges instantanis sobre les seves activitats (les competicions que organitza, campanyes, public viewings, shows o esdeveniments en directe), productes (aplicacions, plataformes web i jocs desenvolupats per LaLiga), serveis, concursos, ofertes, sortejos i/o promocions pròpies de LaLiga,  o  concursos, ofertes, sortejos i/o promocions dutes a terme per LaLiga sobre productes i serveis promocionats conjuntament per aquesta amb els seus patrocinadors oficials, els quals pots consultar aquí  www.laliga.es/patrocinadores  (en endavant, els "Patrocinadors Oficials"), federacions nacionals o  cadenes de televisió nacionals i internacionals (en endavant, "productes i serveis de LaLiga").

Per a aquesta finalitat, LaLiga tractarà únicament l'adreça de correu electrònic i el teu ID d'usuario.

Així mateix, ti informem que, per enviar-te les comunicacions comercials a través de correu electrònic o SMS i les notificacions push comercials, LaLiga utilitza un servei d'un tercer proveïdor (salesforce.com EMEA Limited) que implica la transferència internacional de l'adreça de correu electrònic i/o telèfon que ens hagis facilitat als Estats Units, país on no es garanteix un nivell equivalent de protecció al de l' Espai Econòmic Europeu. Per aquest motiu, des de LaLiga s' han signat clàusules contractuals tipus adoptades per la Comissió Europea amb l' esmentat proveïdor en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 46.2 c) del Reglament General de Protecció de Dades, incloent garanties i obligacions addicionals dirigides a aquests proveïdorés per a major seguretat i transparència possible . El contingut de les clàusules contractuals tipus es troba a la teva disposició sota sol·licitud a través de lopd@laliga.es.

La base legal per al tractament de les teves dades per a la finalitat anteriorment esmentada és el consentiment que ens has atorgat per al tractament de les teves dades per a les finalitats específiques seleccionades en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 6.1 a) del Reglament General de Protecció de Dades. Les teves dades personals seran mantingudes per a aquesta finalitat fins que no revoquis el consentiment atorgat.

Tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment conforme al procediment descrit en l'apartat "Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals? ", sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment de forma prèvia a la seva retirada.

/          Elaboració de perfils senzills de LaLiga: Perquè LaLiga pugui enviar-te comunicacions comercials segmentades a través de correu electrònic, SMS o altres canals de missatges instantanis, sobre els productes i serveis de LaLiga (per exemple, t'enviarem comunicacions comercials sobre productes que poden interessar-te en funció de l'edat o la província de residència que hagis facilitat en el teu perfil).

La informació esmentada anteriorment estarà dirigida a segments senzills (agrupacions d'usuaris que es realitzen en funció de la informació facilitada per aquests en el seu perfil) que LaLiga pot elaborar tenint en compte el següent:

-          Escàs nivell de detall del perfil. LaLiga podria crear segments senzills com, per exemple, segments sobre dones majors de 25 anys.

-          Perfil poc exhaustiu. Per realitzar els segments, LaLiga únicament tractarà les dades personals que hagis facilitat en la present APP o en qualsevol dels actius de LaLiga Ecosistema. En particular, LaLiga utilitzarà les següents dades personals:

·         País de residència.

·         Regió o província.

·         Edat.

·         Gènere.

·         Ciutat de residència.

·         Idioma.

·         Codi postal.

·         Equip favorit.

·         Esport favorit.

-          Conseqüències positives per a l' usuari. LaLiga podrà enviar-te comunicacions comercials que més s'ajustin al perfil que hagis declarat, evitant comunicacions comercials indesitjades o sobre continguts poc interessants.

La base legal per a la finalitat anteriorment esmentada és que el tractament és necessari per a la satisfacció de l' interès legítim de LaLiga en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 6.1 f) del Reglament General de Protecció de Dades, consistent a aprofitar de manera eficaç les dades personals que ha facilitat l' usuari per aconseguir un major interès i retorn de les comunicacions enviades. Abans d'això, us informem que LaLiga ha dut a terme una anàlisi de proporcionalitat entre el seu interès legítim i els drets i llibertats dels seus usuaris, les conclusions dels quals pots sol·licitar a través de lopd@laliga.es.

Tens dret a oposar-te a la finalitat esmentada en qualsevol moment conforme al procediment descrit en l'apartat "Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals?".

/          Elaboració de perfils exhaustius de LaLiga: LaLiga elaborarà un perfil exhaustiu de tu perquè pugui oferir-te experiències, informació i productes personalitzats a través de l'enviament de comunicacions comercials personalitzades mitjançant correu electrònic, SMS o altres canals de missatgeria instantània, enviar-te notificacions push o in-app personalitzades (sempre que hagis atorgat el consentiment per a la finalitat  "Comunicacions comercials LaLiga") o mostrar-te bàners amb publicitat personalitzada en webs, aplicacions o xarxes socials sobre els productes i serveis de LaLiga (per exemple, si identifiquem que ets seguidor d'un club concret, t'oferirem incentius personalitzats, com una samarreta del teu equip favorit).

D'aquesta manera, la informació esmentada anteriorment estarà dirigida als segments (agrupacions d'usuaris que es realitzen en funció de la informació que se n'obtingui o de l'ús que realitzis de l'APP o d'altres actius de LaLiga Ecosistema) que podem elaborar en base a les següents fonts de dades:

·         La informació que ens facilitis durant el registre (en aquest cas, país i jugadors favorits);

·         El social login (en aquest cas, gènere, ciutat en la qual resideixes,pàl·lics en la biografia -Informació sobre els llocs etiquetats en ells i els tipus de reaccions que reben-, m'agrada de la pàgina);

·         Les interaccions amb les comunicacions o notificacions que rebis (per exemple, fer clic en el contingut d'una comunicació);

Dades inferides com a conseqüència de l'ús i  activitat a l'APP, identificadors (ID de dispositiu, ID d'usuari registrat, ID de publicitat (MAID a Android i IDFA/IDFV en iOS) que permetn identificar el teu dispositiu per poder seguir la teva activitat dins d'aquesta APP o  als actius de LaLiga Ecosistema,  model de dispositiu, sistema operatiu i telemetria, per exemple, fer clic en un contingut determinat o el temps que romanguis a l'actiu).

A més, LaLiga generarà aquests segments tenint en compte les següents tècniques de perfilat:

·         Mesurament del rendiment individual de les campanyes: LaLiga utilitzarà la informació relativa a les taxes d'obertura, taxes de clics mitjana, rebots de mails o les taxes de cancel·lació de les subscripcions per mesurar el rendiment de la campanya a nivell individual i com a conseqüència, realitzar segmentacions en funció de la informació inferida sobre tu i la resta d'informació declarada (per exemple,  si ets un usuari molt actiu en determinades comunicacions podrem enviar-te comunicacions del mateix tipus amb més freqüència).                                                                                                                     

·         Optimització de campanyes: t'exclourem d'aquelles campanyes publicitàries sobre sortejos en què hagis participat, sobre aplicacions en què t'hagis registrat o descarregat, sobre productes que hagis comprat o sobre serveis que hagis adquirit prèviament (per exemple, evitarem oferir-te una app de LaLiga si sabem que l'has descarregat prèviament)

·         Usuaris afins als teus gustos i preferències: gràcies al perfil que realitzi LaLiga sobre tu, podem enviar-te contingut personalitzat tenint en compte altres perfils semblants al teu (per exemple, si identifiquem que a altres usuaris similars a tu els agraden els eSports et mostrarem publicitat relacionada amb els eSports).

·         Valoració d'usuaris: LaLiga obtindrà una variable desconeguda a partir de variables conegudes proporcionades o inferides de tu perquè pugui dur a terme una anàlisi dels seus usuaris amb l'objectiu d'identificar aquells amb més propensió a utilitzar o contractar productes de LaLiga, i en el seu cas, oferir-te els productes i serveis de LaLiga.

La base legal per al tractament de les teves dades per a les finalitats anteriorment esmentades és el consentiment que ens has atorgat per al tractament de les teves dades per a les finalitats específiques seleccionades en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 6.1 a) del Reglament General de Protecció de Dades. Les teves dades personals seran mantingudes per a aquestes finalitats fins que no arrenquis el consentiment atorgat.

Tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment conforme al procediment descrit en l'apartat "Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals? ", sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment de forma prèvia a la seva retirada.

Per quant temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals que tractem es conservaran mentre que persisteixin les finalitats que van motivar la seva recollida i/o no revoquis els consentiments que haguéssim atorgat, o no exerceixis els teus drets de supressió, oposició o limitació del tractament.

En aquest sentit, el Club i LaLiga mantindrà les teves dades personals degudament bloquejades pels següents períodes de conservació amb l'única finalitat d'atendre les responsabilitats de qualsevol índole que poguessin sorgir:

Club i LaLiga:

/          Registre i accés a l'APP: les dades facilitades per al registre i accés a l'APP es conservaran mentre que no sol·licitis la supressió de les teves dades, persisteixi aquesta finalitat i, una vegada finalitzada la mateixa, durant el termini de prescripció de les accions legals que se'n puguin derivar.

/          Notificacions in-app relacionades amb l'APP: les dades facilitades per a les notificacions in-app relacionades amb l'APP es conservaran mentre que no sol·licitis la supressió de les teves dades, persisteixi aquesta finalitat i, una vegada finalitzada la mateixa, durant el termini de prescripció de les accions legals que se'n puguin derivar.

/          Notificacions push sobre els serveis de l'APP: les dades facilitades per a les notificacions push sobre els serveis de l'APP es conservaran mentre que no sol·licitis la supressió de les teves dades, persisteixi aquesta finalitat, no t'oposis a l'enviament de les mateixes i, una vegada complerta aquesta finalitat, durant el termini de prescripció de les accions legals que se'n puguin derivar.

Club:

/          Comunicacions comercials del Club: les dades facilitades per a les comunicacions comercials realitzades pel Club es conservaran mentre que no demanis la supressió de les teves dades, persisteixi aquesta finalitat, no arrebossis el consentiment atorgat o limitis el tractament i, un cop complerta aquesta finalitat, durant el termini de prescripció de les accions legals que se' n puguin derivar.

/          Elaboració de perfils senzills del Club: les dades facilitades per a l' elaboració de perfils senzills es conservaran mentre que no demanis la supressió de les teves dades, persisteixi aquesta finalitat, no t' oposis al tractament i, un cop complerta aquesta finalitat, durant el termini de prescripció de les accions legals que se' n puguin derivar.

/          Elaboració de perfils exhaustius del Club: les dades facilitades per a l' elaboració de perfils exhaustius es conservaran mentre que no demanis la supressió de les teves dades, persisteixi aquesta finalitat, no arreboquis el consentiment atorgat o limitis el tractament i, un cop complerta aquesta finalitat, durant el termini de prescripció de les accions legals que se' n puguin derivar.

LaLiga:

/          Reports interns: les dades facilitades per als reports interns es conservaran mentre que no demanis la supressió de les teves dades, persisteixi aquesta finalitat, no t'oposis al tractament i, un cop complerta aquesta finalitat, durant el termini de prescripció de les accions legals que se'n puguin derivar.

/          Comunicacions comercials LaLiga: les dades facilitades per a les comunicacions comercials realitzades per LaLiga es conservaran mentre que no sol·licitis la supressió de les teves dades, persisteixi aquesta finalitat, no arrebossis el consentiment atorgat o limitis el tractament i, un cop complerta aquesta finalitat, durant el termini de prescripció de les accions legals que se'n puguin derivar.

/          Elaboració de perfils senzills de LaLiga: les dades facilitades per a l' elaboració de perfils senzills es conservaran mentre que no demanis la supressió de les teves dades, persisteixi aquesta finalitat, no t' oposis al tractament i, un cop complerta aquesta finalitat, durant el termini de prescripció de les accions legals que se' n puguin derivar.

Elaboració de perfils exhaustius de LaLiga: les dades facilitades per a l' elaboració de perfils exhaustius es conservaran mentre que no demanis la supressió de les teves dades, persisteixi aquesta finalitat, no arrebossis el consentiment atorgat o limitis el tractament i, un cop complerta aquesta finalitat, durant el termini de prescripció de les accions legals que se' n puguin derivar.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

(i)           LaLiga:

Les teves dades personals podran ser comunicades a altres persones o empreses per ser utilitzades per a les seves pròpies finalitats sempre que ens doni s t u consentiment en marcar la casella habilitada o amb motiu del servei que sol·licitis.   En aquest sentit, t'informem que les teves dades personals seran comunicades a tercers tal com s'explica en l'apartat "Amb quina finalitat tractem les teves dades personals? ":

/          LaLiga comunicarà les dades personals, declarades o inferides (identificades en l'apartat D'on obtenim les teves dades personals? ) a l'APP, als clubs de futbol afiliats que formin part de LaLiga Ecosistema amb la finalitat de permetre't l'accés als seus actius i comptar amb un mateix perfil en tot l'ecosistema. Tot això serà possible sempre que siguis usuari registrat d'algun dels actius responsabilitat d'aquests clubs, d'acord amb les polítiques de privacitat dels actius de cada club i en funció dels consentiments que hagis atorgat a aquests. La base legal que legitima aquesta comunicació de dades personals és que el tractament és necessari per a l' execució d' un contracte en el qual l' interessat és part en virtut de l' establert en l' art. ~ ~ ~ 6.1 b) del Reglament General de Protecció de Dades, en particular, l' execució dels serveis oferts als usuaris a LaLiga Ecosistema a través del Single Sign-On de LaLiga,  els quals es troben regulats en les condicions d' ús de l' APP, i en les condicions de la resta d' actius que formen part d' aquest ecosistema. Per conèixer més sobre LaLiga Ecosistema i quins clubs en formen part, pots accedir al següent enllaç.

Així mateix, LaLiga podrà facilitar els duels personals i qualsevol altra informació de l'usuari quan li sigui requerida per les autoritats públiques en l'exercici de les funcions que tenen legítimament atribuïdes i conforme a les disposicions que resultin aplicables.

De la mateixa manera, algunes entitats subcontractades per LaLiga podrien accedir a les dades personals i informació com encarregats o sub encarregats del tractament per prestar a LaLiga un servei necessari, tal com s'ha indicat en cadascuna de les finalitats de la secció "Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?" . Aquests proveïdors de serveis signen un contracte que els obliga a utilitzar la teva informació personal únicament per a la prestació dels serveis informats in aquesta política.

(ii)          Club:

No es comunicaran les seves Dades Personals a altres tercers, llevat d' obligació legal.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals?

T'informem que, en qualsevol moment, pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat i limitació del tractament davant el Club o LaLiga.

En què consisteixen els teus drets com a usuari?

/          Dret d'accés: tens dret a obtenir confirmació sobre si el Club o LaLiga tractade les teves dades personals, així com a accedir-hi.

/          Dret   de rectificació: podràs demanar a qualsevolde les dues entitats la modificació o rectificació de  les dades personals que siguin inexactes.

/          Dret de supressió: podràs sol·licitar a ambdues entitats la supressió de les teves dades personals.

/          Dret de limitació del tractament: En determinades circumstàncies, podràs sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en el qual únicament es conservaran per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

/          Dret d'oposició: podràs oposar-te al tractament de les teves dades per a la finalitat que especifiquis. El Club o LaLiga cessaràen el tractament de les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Dret de portabilitat: si l'APP ho permet, podràs exercir el dret a la portabilitat de les seves dades, en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, i a transmetre'ls a un altre responsable del tractament.

Com exerceixo els meus drets?

(i)           Club:

Enviant un correu electrònic a dop@fcandorra.com.

Si has donat el teu consentiment per a les finalitats per a les quals se li ha demanat, podrà revocar-lo, en qualsevol moment, seguint el procediment establert en cadascuna de les comunicacions comercials que rebis, o bé a través del Centre de Subscripcions que es troba en el teu perfil dins de l'APP i enviant un correu electrònic a l'adreça:  dop@fcandorra.com.

La revocació del consentiment prestat no afectarà la utilització que vostè pugui fer de la web ni la licitud del tractament basat en aquest consentiment de manera prèvia a la seva retirada.

Així mateix, si considera que no ha obtingut satisfacció en l' exercici dels seus drets pot contactar amb el delegat de protecció de dades del Club a l ' adreça de correu electrònic dop@fcandorra.com o presentar una reclamació davant l' Agència Espanyola de Protecció de Dades a través de la seva pàgina web www.agpd.es.

(ii)          LaLiga:

Enviant un correu electrònic: lopd@laliga.es. L'exercici dels teus drets serà totalment gratuït.

Així mateix, podràs revocar el consentiment atorgat o oposar-te als  tractaments de dades basats en l'interès legítim, en qualsevol moment;  seguint el procediment establert en cadascuna de les comunicacions de LaLiga que rebus, a travésdel Centre de Subscripcions que es troba en el menú de l'APP o enviant un correu electrònic a l'adreça: lopd@laliga.es.

L'oposició a una determinada finalitat o la revocació dels consentiments atorgats no afectarà la utilització que puguis fer de l'aplicació ni a la licitud del tractament de manera prèvia a l'oposició o revocació del consentiment.

D'altra banda, si t'has registrat a l'APP a través d'una xarxa social o servei similar, pots exercir el teu dret a la supressió de les teves dades, desactivant el servei "LaLiga Ecosistema" dins dels serveis connectats al teu perfil a la xarxa social. Per a més informació consulta les condicions de cada servei:

o    Google: https://myaccount.google.com/permissions

o    Facebook: https://facebook.com/help/218345114850283

Finalment, si consideres que no has obtingut satisfacció en l'exercici de tus drets o no estàs conforme amb el tractament dut a terme amb les teves dades personals o si vols accedir als aspectes essencials de l'acord de corresponsabilitat subscrit entre les parts, pots contactar amb el delegat de protecció de dades de LaLiga a l'adreça de correu electrònic dpo@laliga.es  o, si s'escau, presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades a través de la seva pàgina web www.aepd.es.

Hi ha algun tipus de limitació?

El Club i LaLiga t'informa que per usar i, en el seu cas, registrar-te a l'APP has de tenir, almenys, 14 anys.