Skip to main content
CA
Partners

Xavier Sala-i-Martín, convidat especial en el segon esdeveniment del Club de Negocis

El Club de Negocis del FC Andorra segueix a ple rendiment i aquest dijous va celebrar el seu segon acte amb una ponència impartida pel professor Xavier Sala-i-Martín a les instal·lacions d'Anyós Park. Sala-i-Martín, economista català establert als Estats Units i amb vinculació amb el mon del futbol, va parlar sobre economia, esport i la seva experiència a la junta directiva del FC Barcelona.

La ponència, presidida per representants institucionals de Govern i del Comú de La Massana i del FC Andorra, va comptar amb la presència d'una quarantena d'empresaris, que van gaudir de les dissertacions del professor Sala-i-Martín. L'economista va reflexionar sobre com l'evolució de la societat al llarg de la història ha influït en l'economia, posant èmfasi en el paper que ha tingut la innovació a l'hora de canviar les regles del joc en el mon de l'esport. També va explicar la seva experiència en la gestió econòmica d'un club de primer nivell com el Barça i, per últim, va voler fer una reflexió sobre l'Andorra i el seu posicionament com a club.

Cal recordar que el Club de Negocis és una iniciativa que neix amb l'objectiu d'oferir a les empreses i organitzacions del teixit empresarial andorrà una plataforma exclusiva per a què s’involucrin en el creixement del club, accedint així a una potent xarxa de networking on intercanviar idees, fomentar sinergies i explorar oportunitats de negoci.

#SomTricolors