Victòria tricolor al Derbi Andorrà

El FC Andorra ha aconseguit la victòria contra l’Inter d’Escaldes per 2-0. Els de Nacho Castro han sortit molt endollats al partit i ja des de l’inici s’han fet amb el protagonisme en el joc. Al minut 10 arribava la primera acció de perill amb una bona combinació a la frontal de l’àrea. Casadesús la deixava per l’arribada de Borja Herrera, que centrava al punt de penal on es trobava Carlos Martínez. El davanter mataroní però, xutava per sobre del travesser. Dos minuts més tard era David Martínez qui posava a prova Gomes amb un xut creuat que obligava a lluir-se al porter escaldenc.

L’oportunitat més clara de l’Inter d’Escaldes ha vingut per part de Levichevski que engaltava un rebot dins de l’àrea però la pilota sortia desviada per sobre la porteria defensada per Diego Huesca. Arribada la mitja hora de joc, els tricolors obrien la llauna. En una bona jugada per banda dreta, Pau Martínez la passava a la frontal, des d’on Casadesús feia un xut col·locat per anotar el primer gol del partit. Amb l’avantatge s’arribava al descans.

A la represa, les ocasions es succeïen pels tricolors. Una de les més clares la tenia Loureiro en una internada dins de l’àrea. El lateral gallec rebia una passada de Riverola que baixava amb el pit Loureiro i definia per sobra de la porteria de Gomes. A cinc minuts pel final, l’àrbitre anul·lava un gol a Àlex Pastor per fora de joc. No obstant això, quatre minuts més tard, els tricolors feien el segon. Una centrada des de banda dreta la rematava Iker Goujón al fins de la xarxa.

#ParauladelMister

Declaracions de l'entrenador tricolor, Nacho Castro, després del partit.

#ZonaMixta

Valoració del davanter tricolor, Victor Casadesús, després de la victòria a Prada de Moles.