Victòria plàcida per tancar l'any

Gran victòria per tancar l'any en zona de promoció d'ascens i amb l'Andorra en el millor moment de la temporada. Els d'Eder Sarabia han estat netament superiors al Sanluqueño, que no ha inquietat la porteria de Nico Ratti en tot el partit. El marcador encara hauria pogut ser més ampli tenint en compte les ocasions, sobretot les dels primers 45 minuts.

L'Andorra ha sortit al primer temps com un cicló i com ja va passar fa quinze dies el gol no ha trigat en arribar. I és que en la primera arribada de perill, al minut 5, Marc Aguado ha filtrat una magnifica passada per deixar sol Iván Gil davant del porter, que només ha pogut tocar el xut del migcampista però no evitar el gol. L'1-0 li ha provat al conjunt tricolor, tot al contrari que al Sanluqueño, que durant el primer quart d'hora s'ha vist totalment superat. Al 7', Héctor ho ha provat amb un xut que ha fregat la cama d'un defensa i ha marxat desviat per poc, i en el còrner posterior, ha estat de nou Iván Gil qui ha posat a prova Isma Falcón. Poc després ho ha provat Carlos Martínez per partida doble: primer el seu xut l'ha salvat un defensa sota pals i, mig minut després, ha estat el porter Falcón qui ha evitat el gol. I encara abans del quart d'hora de joc, el sentinella visitat ha estat altre cop providencial en un xut d'Iván Gil.

Quinze minuts de somni del conjunt d'Eder Sarabia, que hauria pogut deixar el partit molt ben encarrilat en el primer quart d'hora. Però a partir d'aquí el ritme ha baixat, el Sanluqueño ha aconseguit aturar el vendaval i, tot i que Nico Ratti ha seguit sent un espectador més, la producció ofensiva local ha baixat, almenys fins al tram final. Al 23', ho ha provat Zourdine, però les següents oportunitats tricolors no han arribat fins als darrers minuts abans de la mitja part: Marc Fernández, Vilanova de cap, Iván Gil i, de nou, Marc Fernández. I encara una altra de ben clara en el temps afegit quan un jugador visitant a punt ha estat d'introduir la pilota a la seva pròpia porteria.

Calia anar en compte perquè la superioritat local només havia quedat traduïda en el marcador en un avantatge mínim, però l'Andorra aviat hi ha posat remei al segon temps. En la primera arribada de perill, Iván Gil ha posat una pilota a l'àrea i Carlos Martínez, amb la punta de la bota, ha fet el 2-0. A partir d'aquí, el partit ja ha estat força ensopit, amb l'Andorra dominant però sense la fluidesa en els darrers metres del primer temps. Tot i això, al 78', Rubén Enri n'ha tingut una de claríssima, però en l'u contra u, ha topat amb el cos del porter.