Victòria plàcida del Filial

Crònica Filial

Bona i contundent victòria de l’Andorra B, que segueix en plena forma situat en la zona alta de la taula. Els d’Àlex Rodríguez van superar amb solvència el Bellpuig, un rival que arribava al duel del cap de setmana empatat a punts, gràcies a un triplet de gols d’Ivan Fernández i un de Dani Bernabeu.

Tot i el 4-0 final, el Filial no va entrar gens bé al partit i durant els primers deu minuts es va veure incapaç de fer-se amb el control del matx. Fruit d’això, els visitants van estar a punt d’avançar-se en el marcador en una jugada que va acabar amb un xut al pal. Després de l’ensurt, per sort, els tricolors van reaccionar, van començar a generar perill a través dels seus extrems i, al minut 19, una bona passada a l’esquena de la defensa la va aprofitar Ivan per creuar la rematada i obrir la llauna.

El gol encara va donar més ales a l’Andorra B i tot just uns minuts després, en una jugada pràcticament calcada, Ivan va doblar l’avantatge. A diferència de l’1-0, el segon no li va provar al conjunt tricolor, que va veure com el Bellpuig gaudia d’una altra bona ocasió per, en aquest cas, reduir distàncies en el marcador. Per segona vegada, però, el pal va salvar l’Andorra.

Però, de nou, l’ensurt va servir per reactivar els locals, que van tornar a posar setge a la porteria visitant abans del descans. Lacour ho va provar des del mig del camp i, al 44’, Ivan va aprofitar una indecisió de la defensa per deixar el partit molt ben encarrilat de cara al segon temps.

A la segona part, els tricolors van començar imposant un ritme alt i només els pals van evitar que arribés el quart: primer en un xut de Lacour i uns minuts més tard en un tir de Dani Bernabeu després d’una bona jugada d’Ivan. Però el gol es notava que arribaria aviat i finalment aquest va arribar al 61’, després d’una bona jugada d’Ivan que va culminar Dani des del punt de penal.