Victòria per seguir sumant minuts

Bon partit disputat al Comunal davant l'Atlètic Escaldes que ha servit per anar adquirint minuts de rodatge en aquesta etapa encara inicial de la temporada. Com era d'esperar, els tricolors han estat àmpliament dominadors, tot i que al davant s'hi han trobat un rival que ha plantat cara des del primer minut.

Pràcticament tot el joc s'ha desenvolupat al camp de l'Atlètic Escaldes, tot i que a l'Andorra li ha costat apropar-se amb perill a la porteria defensada per Víctor López. De fet, la primera oportunitat clara no ha arribat fins passat el quart d'hora de joc, tot i que ha estat per partida triple: Alti, Hector i Iván Gil han estat a prop d'inaugurar el marcador. El guió del partit ha seguit semblant després d'aquesta primera ocasió, però els d'Eder Sarabia no han tornat a amenaçar amb perill dins a les acaballes del primer temps. Al 38', Marc Fernández ha topat amb el travesser i just en l'afegit, Pampín ha fet lluir el porter escaldenc.

No ha canviat res el partit després del descans pel que fa al joc, però si en el marcador. I és que al minut 55, Alti ha anotat l'1-0 amb un xut fort i sec amb la cama esquerra. Amb el gol el duel s'ha tranquil·litzat i ha estat aleshores quan s'han produït els debuts de Germán Valera i Moha.