Skip to main content
CA
Primer Equip

Victòria necessària

L'Andorra ha posat fi a la mala ratxa de tres derrotes consecutives amb un triomf treballat contra l'Oviedo. Cap dels dos equips ha fet un partit brillant en atac, però finalment, un penal provocat i transformat per Julen Lobete, que avui feia 23 anys, ha acabat decantant la balança. Abans del gol, l'Andorra s'havia quedat amb deu jugadors per expulsió de Scheidler, tot i que uns minuts més tard s'han igualat les forces amb la segona groga que ha vist Luismi.

El partit no ha tingut activitat a prop de les àrees i, el debutant Dani Martín no ha hagut d'intervenir al llarg dels 90 minuts. A l'altra porteria, l'Andorra, tot i que ha dominat i ha tingut la pilota, tampoc ha provat Leo Román, si bé avui s'ha vist un conjunt sòlid en defensa. Així, han anat passant els minuts fins l'expulsió de Scheidler. El davanter francès ha volgut protegir la pilota impactant amb el braç sobre David Costas i l'àrbitre no ha dubtat i li ha ensenyat una targeta vermella d'allò més rigorosa.

El partit se li complicava a l'Andorra, però tot i així l'equip ha seguit igual, dominant amb pilota i sense patir al darrere. I en dos minuts, tot s'ha capgirat com un mitjó. Manu Nieto ha estat ràpid i ha provocat la segona targeta de Luismi i, tot just a la jugada següent, Lobete ha caigut dins l'àrea i el col·legiat ha assenyalat el punt de penal. Des dels onze metres, el basc no ha perdonat i els tricolors han pogut sumar tres punts molt necessaris.

#SomTricolors