Victòria del Filial al camp del líder

L'Andorra B ja ha deixat enrere la mala ratxa de resultats i es troba en el millor moment de la temporada com va palesar aquest darrer cap de setmana al camp del líder. Contra l'Oliana, els d'Àlex Rodríguez van fer un partit excel·lent i van aconseguir un triomf per la mínima que els permet encadenar la sisena jornada sense perdre –quatre victòries i dos empats–.

En un partit marcat per les fortes ràfagues de vent, l'Andorra va fer un partit molt seriós en el primer temps. Amb el vent en contra, els tricolors van intentar tenir el domini a través de la possessió de la pilota i que passés poca cosa a prop de la seva porteria i ho van aconseguir... només amb dues excepcions. En una pèrdua de pilota en zona perillosa, l'Oliana va tenir la seva ocasió més clara amb un xut al pal, mentre que uns minuts després va ser Gelako qui va aturar un llançament de falta des de la frontal.

A la represa, amb el vent a favor per als tricolors, la cosa va canviar i el partit es va convertir en un atac-i-gol constant dels visitants. Primer ho va provar Peris amb un xut que va sortir fregant el pal i uns minuts després va ser Hugo qui no va trobar porteria. Fins que al minut 66, Bazan va rebre una centrada a la frontal i es va inventar un autèntic golàs amb una mitja volta que va deixar sense resposta el porter local.

Amb el 0-1, l'Oliana es va llençar a l'atac, però lluny d'inquietar l'Andorra les ocasions van seguir sent tricolors. Peris va obligar el porter a desviar a córner i Noham, en un servei de cantonada directe, va estar a punt de fer el segon... I al 80', Marc va enviar la pilota al fons de la xarxa, però el gol, que hauria estat la sentència, no va pujar al marcador per un fora de joc que va assenyalar l'àrbitre.