Skip to main content
CA
Base

Victòria de prestigi del Cadet al camp del Balaguer

El Cadet es troba en un moment dolç de la temporada i dissabte va sumar la cinquena jornada sense perdre –quatre victòries i un empat–. Ho va fer al sempre complicat camp del Balaguer, en un duel que va haver de suar fins al final però en el qual es va mostrar sempre molt seriós i concentrat.

En el primer temps, tot s'ha de dir, els locals van ser lleugerament superiors. Als tricolors els hi va costar contrarrestar el joc directe dels de la Noguera, tot i que al contracop l'Andorra va gaudir d'alguna ocasió clara per obrir la llauna. Per la seva banda, els locals van tenir també la seva gran oportunitat en un penal rigorós que Alejandro va aturar amb una intervenció providencial.

A la represa, l'Andorra va sortir amb una altra cara i va aconseguir traslladar el joc a camp rival. Els balaguerins seguien assetjant la porteria d'Alejandro a través de pilotes penjades a l'àrea, però defensivament el conjunt de Joel Paredes es va mostrar molt segur. I a més, tot just als 4 minuts, es va trobar amb un gol d'Adrià Vila en una acció d'estratègia. El gol va servir per donar encara més ales als tricolors, que van viure aleshores el seus millors minuts. I al 62', Adrià Martí es va treure de la màniga una genialitat per doblar l'avantatge quan va rebre la pilota, es va desfer de dos rivals i va engaltar una canonada des de gairebé 30 metres que va deixar sense resposta el porter local.

A partir d'aquí, veient que el partit se li escapava, el Balaguer va tornar a fer un pas endavant i va tornar a collar de valent, atacant l'àrea amb molts jugadors. L'Andorra va seguir mostrant-se molt segur i seriós al darrere, però amb el gol de falta directa dels locals a falta de cinc minuts tot es va complicar. Calia resistir com fos, i l'equip ho va aconseguir. Alejandro va tornar a ser decisiu amb una ma salvadora, i al 79', en un contracop conduït per Adrià Martí, Pedro va fer la sentència.

#SomTricolors