Victòria a l’afegit contra un rival directe

Una gol d’Ernest Forgas al descompte (94’) ha provocat l’eufòria a la graderia de Prada de Moles.

El FC Andorra ha aconseguit una d’aquelles victòries que donen més que tres punts. La perseverança dels homes de Gabri García, fidels al seu joc, ha estat clau per aconseguir un gol a les acaballes del partit i sumar els 3 punts contra el Lleida Esportiu (1-0).

L’enfrontament ha tingut una tònica clara des de l’inici, el domini i la paciència. El tècnic tricolor ha tornat a comptar amb Rai Marchan d’inici després d’un període de lesió, fet que ha equilibrat el mig del camp alliberant Riverola i Bover com interiors.  En una primera part un pel entrebancada per les faltes que no permetien fer fluir el joc, les arribades de Mussa Jr i les rematades de Casadesús generaven perill però no acabaven de trobar porteria. A la represa, l’encert ha estat més present, primer amb un gol anul·lat per fora de joc a Casadesús que rematava de cap una centrada mil·limètrica de Riverola, i minuts més tard, el gol. Quan s’havien complert els 90 minuts reglamentaris i ja al darrer de l’afegit, Martí Riverola ha picat  un córner posant la pilota tancada a l’àrea petita, on l’ha trobat Ernest Forgas per rematar al fons de la xarxa, per deliri de la tota l’afició congregada a Prada de Moles.

Al final del partit els jugadors s’abraçaven sota la pluja d’aplaudiments a la graderia, sabedors que aquesta victòria manté l’equip invicte a Prada de Moles i el situen 3r a la classificació amb 27 punts.

ZONA MIXTA

El míster del FC Andorra, Gabri García ha destacat la dificultat de competir contra un rival com el Lleida: “Sabíem que seria un partit igualat i que l’equip que aconseguís posar-se per davant en el marcador tenia moltes opcions d’emportar-se la victòria i així ha estat”. Respecte l’entrada de Rai a l’onze, ha destacat que “nosaltres tenim una idea molt clara de joc i som fidels a ella. Tot i que el Lleida ens ha pressionat a dalt crec que no hem tingut pèrdues de pilota al darrera i això ha fet que tinguem més opcions fins al final”. Qui també ha parlat al final del partit va ser l’autor del gol, Ernest Forgas. El davanter tricolor ha destacat que conèixer el seu company ha estat clau per aconseguir al gol: “Conec molt bé el colpeig del Martí, sabia que la tiraria forta i baixa a l’àrea petita i he anat directe al punt de penal. He tingut la sort de poder xutar tot i que hi havia molts jugadors i ha acabat en gol”.

PROPER RIVAL

El FC Andorra visitarà diumenge (17h) el CD Castellón a la 16ª Jornada de Lliga de la 2ª divisió B. El conjunt blanc-i-negre ve de perdre a l’Estadi Johan Cruyff per 2-1 i està situat segon, un punt per sobre dels tricolors amb 28.