Skip to main content
CA
Partners

Venda solidària de samarretes tricolors a benefici d’Unicef Andorra

En el marc de l’acord que uneix el FC Andorra amb UNICEF Comitè d’Andorra, durant tot el mes d’agost, es posaran a la venda 20 unitat de les samarretes tricolors infantils del FC Andorra. És una oportunitat única per fer-se amb les últimes unitats d’una samarreta històrica, la tricolor del retorn del FC Andorra a la Segona divisió B.

Les samarretes disponibles de les talles XS (3), S (6), M (5), L (5) i XL (1) es posen a la venda a un  preu de 40 €, íntegres per les campanyes que el Comitè d’Unicef Andorra té en marxa. Els interessats a comprar-les poden passar per les oficines d’Unicef situades al carrer Prat de la Creu, 59-65, Esc. B, 4a a Andorra la Vella (de 9.30 a 14.30 h) o posar-se en contacte per whats o telèfon al 360 348 o per correu a info@unicef.ad. En breu, també es podran adquirir a través de la botiga on-line al web www.unicef.ad.

L’objecte d’aquesta acció és la recaptació de fons en favor dels projectes que porta a terme UNICEF Comitè d’Andorra  tant a la República Centreafricana pels infants alliberats dels grups armats com al Bhutan pels infants amb discapacitat, així com al programa d’emergència obert per prevenir la Covid-19, i animem a tots els seguidors del FC Andorra a participar en aquesta acció en favor de la infància i no quedar-se sense aquesta samarreta emblemàtica.

ESPORT PEL DESENVOLUPAMENT

L’esport i el joc és un drets dels que tenen tots els infants i que s’inclou en la Convenció dels Drets de l’Infant que aquest any celebra el seu 25è aniversari. L’esport és una eina bàsica per a treballar pel millor desenvolupament dels nens i nenes en qualsevol situació i en qualsevol país. Però en situacions de desprotecció o de vulnerabilitat, la seva importància encara és més gran: tot el temps que els nens passen jugant o practicant esport en un entorn saludable, menys possibilitat tenen de patir abusos o violència o estar al carrer.

Si la voleu entreu a l'enllaç: https://unicef.ad/producto/samarreta-infantil-tricolor-fca-talla-xs/