Skip to main content
CA
Primer Equip

Valentia per visitar el Rico Pérez

El FC Andorra visita demà a les 17:30h de la tarda un estadiimponent. El José Rico Pérez viurà per primer vegada en la història aquestpartit, on l’equip local l’Hèrcules CF rebrà el conjunt tricolor. Al partit d’anada,el FC Andorra va guanyar 2-1 als alacantins amb gols de Forgas i Mussa Jr.

Els andorrans arriben amb energies renovades després de la primera setmana d’entrenament a les ordres de Nacho Castro i amb ganes de capgirar la ratxa negativa amb una victòria. Enfront es trobaran un conjunt local que també ha canviat de tècnic recentment i que arriba al partit amb una bona dinàmica , empatant els dos últims partits contra UE Llagostera al Rico Pérez i la darrera jornada contra el Barça B a l’Estadi Johan Cruyff (ambdós sense gols). Els locals es troben en zona de descens després d’un inici inesperat per les aspiracions del club alacantí, però que com comentava Nacho Castro a la prèvia “amb Antonio Moreno ha recuperat la solidesa que el caracteritzava les darreres jornades”, fet que el fa un os dur de rosegar. Per part dels tricolors, el partit suposa l’estrena a la banqueta de Castro, que davant tindrà un club d’entitat i que viurà la proposta futbolística del flamant entrenador tricolor. Per preparar el duel, l’equip s’entrenarà aquesta tarda a Torrellano abans d’arribar a Alacant on descansaran pel partit de demà.

Per aquest partit, a la baixa afegida de Rai Marchan persanció, el tècnic asturià té les baixes per lesió d’Adrià Vilanova, LudovicClemente i Carlos Martínez. Davant d’això, Nacho Castro s’ha endut tots els jugadorsdisponibles a Alacant, on destaca la novetat a la convocatòria de Javi Martos,ja recuperat de la lesió al soli produïda al partit contra l’AE Prat.

PARAULA DE MÍSTER

El tècnic tricolor va voler transmetre confiança abans de l’estrena contra l’Hèrcules CF assegurant que “les sensacions són excel·lents, ja que els jugadors han estat molt receptius en tot moment”. Respecte com prepara el partit, l’entrenador va explicar que “hem de ser valents perquè tenim un estil molt definit i marcat, hem de tenir la iniciativa del partit sobretot per tenir la capacitat de reactivar-nos després de cada pèrdua”. Castro afirmava també que “hem d’estar concentrats en el que volem i en on podem fer-li mal a l’Hèrcules”. Preguntat per la seves impressions aquesta primera setmana, indicava estar content i motivat per aquest repte, on “queden 12 partits i hem de ser valents per recuperar la il·lusió i la confiança”.

https://www.youtube.com/watch?v=UhvQMPJpFv4