Una victòria més per seguir guanyant confiança

Segueix el rodatge al conjunt d’Eder Sarabia, que ha tornat a vèncer un filial. En aquest cas el Barça B en un partit força igualat que ha anat de menys a més. La primera part ha estat força ensopida, tot i que ha estat aleshores quan s’ha vist l’únic gol del duel; a la segona, tots dos equips haurien pogut marcar, però el resultat no ha canviat.

A l’Andorra li ha costat entrar en el partit davant un Barça B valent, que pressionava amunt i que sabia què fer amb la pilota. Tot i així, tampoc s’ha vist superat en un duel força avorrit pel que fa a la presència a les àrees. De fet, l’única aproximació abans del 0-1 ha estat una bona recuperació tricolor prop de la porteria rival que ha acabat amb un xut tímid i alt d’Aguado. Però en la primera oportunitat clara, l’Andorra no ha perdonat: Héctor i Jacobo han combinat bé a la banda dreta i quan la pilota li ha caigut dins l’àrea a Marc Fernández, l’extrem no ha perdonat (42’).

A la represa el partit sí que ha començat molt més animat i ja en el segon minut, Pau Casadesús n’ha tingut una de claríssima per fer el segon. Arnau Tenas ha salvat el seu xut i, en el rebuig, Héctor, amb la dreta, no ha engaltat bé la pilota. Poc després ha replicat el Barça B amb un xut de Carbonell al pal (50’) i, cinc minuts després, David Martín ha tornat a trobar-se amb una gran intervenció del porter blaugrana.

Passat l’equador d’aquest segon temps, els dos tècnics han canviat pràcticament tot l’equip i el ritme del duel ha baixat considerablement. De fet, si en els primers deu minuts s’havien vist tres ocasions molt clares, els porters ja no han tornat a haver d’intervenir, si bé Rubén Bover va topar amb el pal al minut 83.