Una primera part convincent

L'Andorra ha tornat al camí del triomf en un duel animat i vibrant contra l'Espanyol B que ha quedat resolt abans del descans. I és que els del Principat, superiors en el primer temps, han estat molt encertats en els metres finals i han encarrilat el duel amb un gol de David Martín i dues dianes d'Iván Gil.

Abans del minut 10, Marc Fernández ha estat el primer en provar-ho amb un xut de rosca que ha aturat bé el porter blanc-i-blau Iker, però el gol no ha trigat a arribar: després d'una gran jugada de combinació, Marc Fernández ha centrat a l'àrea i David Martín, després de controlar amb el pit, ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un bon xut amb l'esquerra (12').

L'Andorra dominava en el marcador i havia aconseguit imprimir un ritme alt en el joc, un fet que ha permès als homes d'Eder Sarabia acular el seu rival a camp rival. Tot i això, un parell de pèrdues perilloses ha obert la porta al conjunt blanc-i-blau a fer mal al contracop, tot i que sense gaire fortuna. Això sí, les ocasions més clares han continuat sent tricolors: Marc Fernández ha fet volar Iker en un llançament de falta i, en els darrers cinc minuts, Iván Gil no ha perdonat.

Primer ha aprofitat una bona pressió col·lectiva per rebre la pilota al vèrtex de l'àrea i inventar-se un xut imparable a l'escaire de la porteria (42'). I tot just dos minuts després, Martí Vilà ha recuperat la pilota dins l'àrea i ha servit el gol fet per a què Iván anotés el 3-0.

Amb el marcador tan ampli i amb la quantitat de canvis que s'han fet, el ritme del partit ha baixat inevitablement després del descans. Tot just començar el segon temps, Alti ho ha provat amb un xut llunyà sense gaire perill, però les millors ocasions en aquesta segona meitat han estat blanc-i-blaves. Carlos Mangada i Javi Lancho han fet tremolar la porteria aleshores ja defensada per Marc Vidal amb dos xuts al travesser en la mateixa jugada (50') i cinc minuts després ha arribat el gol que retallava diferències en el marcador: Lancho s'ha imposat a la defensa tricolor en una falta lateral i ha fet el definitiu 3-1 amb un bon cop de cap.