Una mala primera part condemna l'Andorra

Dura ensopegada de l’Andorra, que ha marxat de buit del camp del Betis Deportivo en un partit que ha quedat marcat per uns primers 45 minuts desastrosos del conjunt tricolor. Així, tot i que a la represa els d’Eder Sarabia han intentat reaccionar, el 3-0 al descans ha estat massa i l’equip s’ha quedat curt en l’intent de remuntada.

Primera part per oblidar de l’Andorra, que s’ha trobat un filial verd-i-blanc ben plantat i que ha sabut aprofitar els espais que ha deixat el conjunt tricolor al darrere. I és que tot i que Zourdine ha tingut la primera oportunitat del partit al minut 7, en una bona jugada individual que ha acabat amb un xut desviat, tot s’ha començat a tòrcer un minut després quan el col·legiat ha xiulat penal per unes mans dins l’àrea que el local Callejón no ha perdonat.

A partir d’aquí, l’Andorra s’ha intentat fer amb el control del partit i empènyer el Betis cap a la seva porteria i, després d’uns minuts de circulació lenta, ho ha aconseguit. Del 25’ al 35’, els tricolors han mogut la pilota amb intenció prop de l’àrea rival i, tot i que sense ocasions, semblava que el duel començava a encaminar-se cap a on l’equip volia. Fins que en el 35’, en un servei de cantonada, Cardoso s’ha imposat en el primer pal i ha fet un 2-0 que ha deixat l’equip molt tocat. Perquè encara abans del descans, els andalusos han acabat de furgar en la ferida amb el tercer, obra de Baena en aprofitar una pèrdua de pilota en zona compromesa (40’).

Amb un 3-0 en contra i molt per remar, l’Andorra ha sortit a la represa amb una altra cara, disposat a intentar una remuntada gairebé impensable. I ha començat amb molt bon peu bolcant el joc a camp contrari i assetjant la porteria rival gairebé des de l’inici. Així, en els primers cinc minuts, Zourdine i Marc Fernández han gaudit de dues bones oportunitats per retallar distàncies, un gol que ha acabat arribat al 57’, després d’una bona combinació entre David Martín i Martí Vilà que ha acabat amb el 3-1 de l’extrem. Després de la diana, els tricolors han entrat en ebullició i el partit s’ha convertit, encara més, en un monòleg visitant. Fins que cinc minuts més tard, Sergio Molina ha lluitat una pilota dins l’àrea que finalment li ha acabat caient a Adri Vilanova. El central ha controlat amb el pit i ha afusellat el porter per fer el segon i donar esperances al conjunt del Principat.

Semblava aleshores que la remuntada estava més a prop que mai. Al 65’ i al 67’, Marc Vidal ha salvat el 3-3 en xuts de Zourdine i Rubén Bover, de falta, i al 72’, el porter verd-i-blanc ha tornat a ser decisiu en evitar el que hauria pogut ser un dels gols de la temporada. Vilanova ha agafat la pilota al mig del camp i, després d’una llarga conducció superant rivals, s’ha topat amb l’últim obstacle que tenia, un Marc Vidal que ha salvat molt bé el seu xut amb una bona estirada. Encara un minut després, Héctor ha xutat lleugerament desviat i, a partir d’aquí, l’efervescència visitant s’ha anat apagant. Els filial del Betis ha sabut calmar el partit i només Manu Nieto, en l’afegit, ha tornat a estar a prop d’anotar l’empat.