Una derrota per seguir creixent

El FC Andorra va caure al Nou Castàlia (3-1) i encaixa així la seva tercera derrota a la lliga aquesta temporada.

El FC Andorra va sortir al Nou Castàlia a buscar la victòria, sabent que a l’estadi albinegre has de ser dominador de la pilota si no et vols veure superat pels locals. L’inici va ser tricolor, on els homes de Gabri García van ser fidels al seu estil, jugant la pilota des de darrera amb un Nico Ratti a qui van exigir amb els peus. Poc abans de la mitja hora de joc, Loureiro rebia una falta a prop de la frontal després d’una jugada individual que Alcaina va tallar amb una entrada sancionada amb targeta groga. En el servei de la falta, una rematada de Javi Martos a l’àrea petita va servir per posar al capdavant del marcador als andorrans. El central d’Alamedilla va marcar el seu primer gol amb la samarreta tricolor.

Després del gol, el Castelló va donar una passa endavant, aguantantla pressió a la sortida de pilota i elevant la intensitat. Fruit d’això es vanfer amb el control de la pilota i cinc minuts abans del descans va arribar l’empat,amb una falta escorada que picava Rubén perquè César Díaz rematés a gol.

A la represa, els primers minuts van mostrar la igualtat que existeix entre els dos conjunts, però els locals van estar més encertats i van aprofitar les ocasions que van tenir. Al minut 56 una pilota filtrada a l’esquena de la defensa tricolor l’aprofitava Rubén Díaz per xutar amb l’exterior al fons de la xarxa, avançant al conjunt orellut. La sentència va arribar al 74, quan César Díaz va rematar una centrada al segon pal posant el 3-1 definitiu al marcador, i el seu segon gol al partit. Tot i la sortida de Moha Keita al terreny de joc, que va gaudir de dues ocasions, el gol no va arribar pels tricolors.

ZONA MIXTA

El tècnic tricolor, Gabri García, afirmava haver reconegut l’estildel seu equip “crec que la consigna era mostrar el nostre estil i els primers45 minuts ho hem aconseguit, dominant el joc i creant perill cada vegada quearribàvem a tres quarts.” Respecte el segon gol albinegre, reconeixia que “ensha fet mal el gol, que a més ve d’una errada nostre que és evitable i això ensha penalitzat, amb un equip com el Castelló no pots cometre errades així”.

Qui també va sortir a zona mixta va ser Javi Martos, quevalorava la derrota amb prudència: “L’equip ha sortit a jugar com sabíem. Quanno guanyes i a més encaixes tres gols fa més mal. Sent fidels a la nostre filosofiacorrem aquests riscos. Crec que hem fet coses bé i hem d’aprendre dels errors.”

PROPER PARTIT

El FC Andorra tornarà a Prada de Moles on rebrà dissabte ales 16h al València Mestalla. El filial che és 12è classificat amb 20 punts i ved’empatar a zero contra el FC Barcelona B a Paterna.