CA
Base

Una altra golejada del Filial

Ja no és sorpresa que el Filial sumi els tres punts i ho faci amb contundència i bon joc. Els d'Àlex Rodríguez no perden des de finals de febrer i contra el Butsènit, un equip que lluita per salvar la categoria, van tornar a demostrar el seu bon moment de forma amb un partit espectacular, ple d'ocasions i amb sis gols a favor.

La primera part no va tenir color, amb un Andorra que va anar a pel partit des del xiulet inicial i en el que va anotar quatre gols en quinze minuts de bogeria. Tiago, Adam i Peris van tenir opcions d'obrir la llauna en uns primers vint minuts en què els tricolors es van mostrar molt precisos amb la pilota. La mobilitat en atac del conjunt local va portar boja la defensa del Butsènit, que en el primer temps només es va poder defensar, però que va gaudir d'una ocasió claríssima encara amb 0-0 en el marcador. En el ma a ma, Gelako va salvar el Filial i, a partir del minut 22, tot va fer baixada per a l'Andorra.

Adam, amb una rematada acrobàtica després d'una falta de Peris penjada al segon pal, va obrir la llauna i en un quart d'hora els tricolors van deixar el duel vist per a sentència. Poc després, Carlos, de cap a la sortida d'un córner, va fer el 2-0 i, dos minuts més tard, Tiago va fer el tercer. Amb el 3-0, els locals van baixar una mica el ritme i, en una passada a l'esquena de la defensa, els de la Noguera van retallar distàncies. Però només servir de centre, amb tres passades l'Andorra es va tornar a plantar a l'àrea rival i altre cop Tiago va tornar l'avantatge de tres gols al marcador.

A la represa, el partit va seguir igual, els d'Àlex Rodríguez no van treure el peu de l'accelerador i en set minuts van anotar dues dianes més obra d'Adam i Tiago, que va completar el seu hat-trick. Amb el 6-1 l'equip va seguir gaudint d'ocasions per ampliar encara més el marcador i aconseguir una victòria encara més àmplia. Però la pilota no va voler entrar i, en el darrer quart d'hora, els visitants van maquilar el resultat amb dues dianes.