Una altra dura patacada

El futbol ha tornat a ser d'allò més cruel amb l'Andorra, que ha vist com se li tornava a escapar un partit al Nacional en el temps afegit. No ha estat, això sí, la millor actuació dels tricolors, però al tram final s'hi ha arribat amb un empat a zero que feia justícia al que s'havia vist sobre el terreny de joc. Però coses del destí, quan millor estava jugant el conjunt local ha arribat l'esgarrapada aragonesa en forma de gol en el minut 93'.

La primera part ha estat força ensopida, amb un Andorra que no s'ha acabat de sentir còmode en cap moment. Els visitants han començat animats i, al 2', Franchu ja ha obligat a intervenir Marc Vidal. Abans del primer quart d'hora, el Zaragoza ho ha tornat a provar per mitjà de Giuliano en un ràpid contracop que ha acabat amb un xut del davanter al pal, mentre que l'altre ensurt a la porteria de Marc Vidal ha arribat en una altra transició.

Però després d'aquest primer tram, el Andorra ha aconseguit calmar el joc i ha anat millorant i assentant-se sobre el terreny de joc. Després del descans, de fet, els d'Eder Sarabia han sortit millor. Al 53', Bundu ha xutat desviat, però el partit no s'ha accelerat fins al tram final. Al 79', un xut de Bakis ha iniciat els millors moments locals, que en els darrers deu minuts han fet mèrits per decantar la balança cap al seu cantó. Jacobo i Alti, per partida doble, han tingut el gol a prop, però el que ha acabat arribant ha estat la diana visitant. En un contracop en el darrer minut, Bebé ha anotat el 0-1 i ha deixat els tricolors amb un pas de nas.