Un Villarreal B més encertat s’endú la victòria contra l’FC Andorra

Derrota del FC Andorra al Mini Estadi de la Ciutat Esportivadel Villarreal B per 2-1. Els jugadors de Gabri García han mostrat una bonacara i han fet mèrits per endur-se la victòria, però els locals han estat mésencertats de cara a porteria.

L’enfrontament ha començat amb un Villarreal B molt actiu, mostrant el seu joc elèctric que els feia arribar a l’àrea amb facilitat. No obstant això, la primera ocasió ha estat tricolor amb una rematada de Jilmar a centrada d’Iker que aturava Fuoli. Al minut 9 de partit però, ha arribat el primer gol local. Andrei feia una passada a l’espai que aprofitava Rafa Mújica per obrir la llauna amb un xut que superava Nico Ratti. El gol ha esperonat els groguets que han gaudit de dues ocasions més, primer amb un xut de Castaño i després amb una rematada de Mújica. Ambdues ocasions han estat rebutjades per Ratti amb solvència.

Tot seguit, els tricolors han revifat al verd del Mini Estadi amb una bona jugada de Loureiro que acabava a córner. I nou minuts més tard, arribava la igualada. Una pilota recuperada al mig, arribava a peus de Mussa que conduint fins a la frontal trobava Ernest Forgas. El davanter tricolor creuava la pilota lluny de l’abast de Fuoli, fent pujar l’empat al marcador. Abans del descans Iker Goujón ha tornat a tenir una ocasió de gol, amb un xut des de la frontal que feia lluir al porter groguet.

A la represa, els dos conjunts han disputat molt més la possessió de la pilota i l’encert ha estat determinant per decantar el marcador. Ja al primer minut de la segona part, Jilmar ha aparegut per banda esquerra i ha centrat al primer pal. Allà ha trobat Ernest Forgas que rematant de cap ha fregat el segon, però la pilota ha marxat tocant el pal de la porteria grogueta. Deu minuts més tard ha arribat un avís del Villarreal B, quan Andrei ha arribat a la línia de fons fent una passada de la mort que es passejava per l’àrea petita sense trobar destinatari. Cinc minuts més, ha arribat el segon gol local. Lozano ha xutat amb l’esquerra des la mitja lluna a la base del pal de la porteria del Nico Ratti. Ja cap al final del partit, els tricolors han intentat la igualada però no han trobat la sort en el partit. No obstant això, el duel ha deixat una acció polèmica minuts abans del final. Amb l’Andorra bolcat a l’atac, on a la segona part ha aparegut amb encert Adri Lledó des de la banqueta, el defensa groguet Carlos ha fet una dura entrada sense pilota a Mussa Sidibé, que hauria d’haver estat sancionada amb targeta vermella. Tot i les protestes dels tricolors, l’àrbitre només ha assenyalat falta, amonestant amb la groga el central local. Els darrers instants han estat per l’Andorra però l’encert no ha estat de cara i el marcador s’ha quedat amb el 2-1 final favorable el conjunt local.

Amb aquesta derrota, l’FC Andorra es queda a set punts deles posicions d’ascens que ara marca el FC Barcelona B amb 44 punts. La properajornada els tricolors rebran l’Atlético Levante que aquesta jornada ha perdut acasa precisament contra el filial blaugrana (1-2).

ZONA MIXTA

El tècnic tricolor, Gabri García, ha reconegut la dificultatque s’està trobant l’equip per guanyar com a visitant: “Avui era un d’aquellsdies que jugar fora de casa, contra un equip que porta una molt bona dinàmica,era molt complicat per nosaltres. Avui davant teníem un bon equip i el partitha estat igualat. Estic content pel rendiment dels jugadors i crec que hemseguit amb la millora de les darreres jornades, però la llàstima és que ellshan estat més encertats i nosaltres hem acusat les petites errades que al finalhan estat determinants”.

Qui també ha sortit a Sala de Premsa ha estat Rai Marchanque ha assegurat que: “El partit ha tingut fases diferents. Ells s’han trobatmillor a l’inici i a nosaltres ens ha costat més entrar però després hem pogutigualar el gol visitant. I just quan nosaltres ens trobàvem més còmodes a lasegona part ha arribat el segon gol. L’equip està intentant recuperar la sevamillor versió i això costa molt. Les valoracions han de ser positives perquè avuihem donat una passa endavant en la intensitat defensiva, hem tingut ocasions degol i aquest és el camí per revertir la situació”.