Skip to main content
CA
Primer Equip

Un vell conegut

Nova categoria, vell rival. Després de la bonica batalla que vam protagonitzar l’any passat amb el Villarreal B al grup 2 de Primera RFEF, aquest any ens retrobem amb el filial groguet en una situació que hauríem signat tots dos equips l’any passat: a segona divisió. I tot i que la ratxa actual d’ambdós conjunts potser no és la millor, tant castellonencs com tricolors han firmat un gran inici de curs en la nova categoria.

El rival

Tant és així, que els groguets han rondat sempre la zona mitjana de la taula a pesar d’acumular els darrers cinc partits sense guanyar. El darrer triomf es va produir a la jornada 6 contra el Lugo a la ciutat esportiva grogueta –properament, Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza–, un escenari propici per als de Miguel Álvarez que hi sumen dues victòries, tres empats i cap derrota.

Els precedents entre tots dos equips tampoc son gaire esperançadors per al conjunt d’Eder Sarabia, que l’any passat va ensopegar en els dos partits contra el Villarreal B. De fet, els groguets van ser l’únic conjunt que va aconseguir vèncer als tricolors en la primera volta i la segona volta, amb un equip molt similar al d’aquest any. Perquè tot i perdre Jackson –titular aquest curs amb el primer equip–, han recuperat els cedits Fer Niño, Hassan i Ontiveros i mantenen el bloc de la temporada passada.

#ParauladeMíster

“És un rival que coneixem bé: el curs passat vam mantenir una bonica batalla a Primera RFEF i van ser capaços de guanyar-nos tots dos partits, i ara hem de ser capaços d’analitzar bé quines coses podem millorar i quines son les seves virtuts, que moltes son les mateixes que l’any passat. Serà un partit bonic entre dos equips que prioritzen l’atac, amb bons jugadors i que, per ser recent ascendits, estem fent les coses molt bé”.

“Espero un partit similar al que ens van proposar l’any passat. Estem preparats per a tot: per a què ens pressionin alt, que repleguin, que tinguin la pilota o per a què siguin més directes... Son un gran equip: ja ho eren l’any passat i aquest curs, més”.

“Som un equip que al porter, a la línia defensiva i als pivots els hi exigim moltes coses en atac, així que entenc que al llarg de tot un partit es difícil mantenir la concentració absoluta. És humà que, en alguns moments, els jugadors tinguin desconnexions”.

La convocatòria

A l’habitual baixa de Petxa, que ara sí encara la recta final de la seva recuperació, s’hi suma Rubén Bover, que no ha viatjat per culpa d’un cop que es va donar el darrer partit contra l’Alavés.

#SomTricolors