Skip to main content
CA
Primer Equip

Un títol en joc

No cada dia es juga per guanyar un títol, però l'Andorra tindrà demà la possibilitat d'alçar la segona Copa Catalunya de la seva història. Així de clar. El partit potser no arriba en el millor moment de la temporada per al conjunt d'Eder Sarabia, però la il·lusió de guanyar un trofeu preval per sobre de tot. A més, els tricolors tenen també una bona oportunitat de trencar la mala ratxa de resultats dels últims dos mesos en una final contra un Badalona Futur que arribarà al duel extramotivat.

El rival

I és que per als badalonins, que lluiten en la zona perillosa de la Segona RFEF, és també una oportunitat històrica d'alçar el primer títol de la competició. A més, el conjunt d'Oriol Alsina, un tècnic al qual l'Andorra s'hi ha enfrontat les darreres temporades quan ocupava la banqueta del Llagostera/Costa Brava, arriba a la final carregat de moral després de la vital victòria del passat cap de setmana contra el Mallorca B.

Dues divisions separen tricolors i escapulats, però els escapulats compten a la plantilla amb jugadors amb sobrada experiència en categories superiors com és el cas d'Édgar Hernández, Xiker –acabat d'arribar a l'equip–, Fran Carbia, Sergio Cortés, Andreu Guiu o Peque Polo i, de ben segur, plantaran cara en la final.

#ParauladeMíster

"En aquest esport ningú et regala res i a un partit pot passar qualsevol cosa. Tindrem el màxim respecte i la màxima professionalitat i traurem un gran equip perquè aquí tots estan preparats per jugar".

"És una molt bona oportunitat per fer un altre bon partit i intentar aconseguir aquesta victòria que ens canvii una mica la dinàmica".

"En el partit contra l'Olot ja vam demostrar que ens ho prenem molt seriosament. [...] Jugarem en gespa artificial, però no posem cap excusa: anem a competir amb tot i amb la il·lusió de repetir un títol que es va guanyar fa quasi 30 anys. Al final, guanyar copes sempre és bonic i important i queda per a la història".

La convocatòria

A banda dels lesionats habituals, Eder Sarabia haurà de descartar demà a tres futbolistes més perquè la convocatòria de la competició és només de 20 homes. Tot i això, tots els jugadors de la plantilla viatjaran a Badalona per assistir a la final.

#SomTricolors