Un punt en un duel frenètic

L’Andorra ha sumat un nou empat a domicili en un partit boig que ha tingut una mica de tot. Els tricolors han començat endollats i s’han avançat en el marcador, però a partir del minut 20 l’Eibar ha apujat les línies de pressió i ha aconseguit capgirar el domini visitant i el marcador. L’expulsió de Sergio Álvarez, a l’hora de joc, ha condicionat el final i els d'Eder Sarabia ho han aprofitat per fer l’empat des dels onze metres.

L’inici de l’Andorra ha estat molt positiu amb Sergio Molina xutant a porteria tot just als 20 segons. Al minut 3, ho ha provat Álvaro Martín i, al 5’, ha arribat el gol d’Iker Benito després d’una gran centrada de Petxa. Després del 0-1, encara Álvaro Martín i Petxa han gaudit de dues arribades més.

Al minut 15, Corpas ha estat a punt d’aprofitar un error en la sortida de la pilota i a partir d’aquí la balança s’ha començat a decantar. Al 23’. Stoichkov ha empatat després d’una ràpida jugada local i el 2-1 ha arribat en una acció desafortunada que ha acabat amb Samper introduint la pilota a la seva pròpia porteria. Entre mig, Tejero ha xutat creuat i Dani Martín ha volat per salvar un gran xut de Bautista, mentre que a l’altra àrea, la canonada d’Álex Calvo ha sortit desviada.

A la represa, el partit ha començat molt més tranquil fins que, al 61’, Sergio Álvarez ha vist dues grogues pràcticament seguides i ha deixat l’Eibar amb deu. A partir d’aquí, els bascos han fet un pas enrere i l’Andorra ha hagut d’atacar un equip tancat a la seva àrea. Li ha costat perquè fins als darrers deu minuts l’única aproximació perillosa ha estat una centrada d’Iván Gil a la qual no hi ha arribat Manu per molt poc.

Però al 80’, una gran maniobra de Scheidler ha acabat amb penal per mans d’Arbilla i Manu Nieto no ha perdonat. Amb el 2-2, els tricolors han anat a per totes a pel gol del triomf, però un nou xut de Manu l’ha salvat bé Zidane i, en la darrera del matx, Scheidler no ha connectat bé la rematada en una centrada molt perillosa.