Skip to main content
CA
Primer Equip

Un punt d'orgull

Quin empat de l'Andorra en la visita del líder! Els tricolors han tret l'orgull en un partit que s'ha posat molt costa amunt ja al minut 1 quan Hector Hevel ha vist la targeta vermella directa –de nou el VAR, per variar– i han aconseguit treure un punt que té sabor a victòria. I és que els d'Eder Sarabia han excel·lit en un registre que no és el seu i han defensat amb ungles i dents tot i la inferioritat numèrica.

Tot el pla de partit se n'ha anat en orris gairebé en la primera jugada del matx. En una jugada fortuïta, Hector ha anat al terra i el VAR ha considerat que l'entrada era suficientment perillosa per merèixer la vermella directa. I a partir d'aquí, tot ha canviat: la batalla per la possessió que es preveia, amb dos equips que volien anar a buscar-se per tot el camp, no ha tingut lloc. I és que l'Andorra s'ha hagut de limitar a defensar a camp propi i esperar la seva oportunitat al contracop.

Però ben plantat al darrere, els tricolors han resistit molt bé. De fet, el Las Palmas només n'ha tingut una en un contracop que ha acabat amb un xut massa creuat de Clemente. Per la seva banda, Germán ha aprofitat la seva velocitat per trepitjar l'àrea rival, però ha acabat xutant massa fluix (40'). A la represa tot ha seguit igual, si bé la primera arribada més o menys clara l'ha tornat a tenir Germán (53'). Uns minuts després ha replicat Pejiño amb un xut que ha topat amb el travesser.

Ha estat un ensurt, però l'Andorra sabia que li tocaria patir. Tot i això, els locals han resistit prou bé fins al temps afegit. Aleshores, han arribat les ocasions més clares dels canaris: al 89', Nico ha hagut de desviar un altre xut de Pejiño, poc després, a la sortida d'un córner, Álex Suárez ha rematat al pal i, encara abans del final, entre Nico i el travesser han evitat el gol d'Álvaro.

Al final, el marcador no s'ha mogut i l'Andorra ha pogut celebrar un punt que ha de donar moral a l'equip, sobretot per la manera com s'ha produït i contra qui.

#SomTricolors