Un primer temps brillant dona el triomf al Cadet

Victòria de prestigi del Cadet, que va vèncer al camp del Mollerussa, equip situat en la zona alta de la classificació, en una primera part gairebé perfecta. I és que els tricolors van deixar encarrilat el partit en només 36 minuts gràcies a un 0-4 que ja es va mantenir al llarg de tot l'enfrontament.

El duel es va posar ja molt de cara per a l'Andorra quan tot just al minut 4, Gerard va obrir la llauna en la primera arribada visitant. I és que els tricolors, a part de superiors, es van mostrar increïblement encertats en la definició, sobretot en la figura d'Adrià Martí, autor de tres gols, dos dels quals de falta directa. Així, al descans s'hi va arribar amb 0-4.

A la represa, com era d'esperar, el Mollerussa va fer un pas endavant, però el Cadet va saber resistir bé, sense excessius patiments. I quan no, va aparèixer Alejandro, que va aturar un penal en la millor ocasió dels locals. Però ni jugant 25 minuts amb un jugador menys, després de l'expulsió per doble groga d'Ot, el triomf va perillar i l'Andorra va poder celebrar una victòria que ha de donar molta moral de cara als següents partits.