Skip to main content
CA
Primer Equip

Un positiu a l'staff tècnic del FC Andorra

El FC Andorra comunica que un membre de l'staff tècnic va donar positiu a l'últim test d'antígens efectuat a Eivissa, abans del partit de diumenge contra la UD Ibiza. El professional es manté amb símptomes lleus a la localitat illenca, on es mantindrà confinat segons indica el protocol sanitari del Govern de les Illes Balears.

Un cop detectat el positiu, tots els integrants de l'expedició a Eivissa es van sotmetre a noves proves d'antígens, les quals van resultar negatives.

L'afectat havia donat negatiu a l'últim test d'antígens efectuat a Andorra divendres, igualment que la resta de la plantilla, però la seva condició de salut va canviar durant l'estada a Eivissa.

El cos mèdic del FC Andorra manté comunicació permanent amb el contagiat a Eivissa per supervisar la seva evolució de salut.

HEVEL TORNA A ANDORRA

Per la seva banda, Héctor Hevel ha tornat el matí d'aquest dilluns al Principat després de patir una contusió cranial durant el partit davant la UD Ibiza. El jugador va ser traslladat a un centre hospitalari a Eivissa i va ser donat d'alta després de les proves favorables.