Skip to main content
CA
Primer Equip

Un partit dels grans

Quan l'Andorra va pujar a segona divisió aquest és del tipus de partits que esperava jugar. LaLiga Smartbank d'enguany està farcida d'equips històrics però segurament cap destaca més que el Zaragoza: un conjunt amb un passat recent gloriós i amb una massa social de superior categoria. I encara que no passin per la seva millor etapa, la visita al Principat del conjunt aragonès és una jornada per gaudir i assaborir perquè això vol dir que el FC Andorra es troba també jugant entre els grans.

El rival

Més enllà del context que envolta la jornada, on s'hi espera un ambient extraordinari a l'Estadi Nacional, en joc hi haurà tres punts que per a l'Andorra son de vital importància. L'equip no genera dubtes ni deixarà de creure en la seva idea, però després de dos mesos complicats i tres derrotes consecutives, una victòria cauria com aigua de maig al vestuari tricolor.

Evidentment no ho posarà fàcil el Zaragoza, situat dos punts per sota de l'Andorra en la classificació i a qui també li aniria la mar de bé el triomf. Els aragonesos no ocupen les posicions capdavanteres com es podria esperar per plantilla i nom, però el cert és que son un equip en creixement des de l'arribada de Fran Escribá a la banqueta. Amb el tècnic valencià han sumat gairebé tants punts en deu jornades com en les 15 primeres amb Juan Carlos Carcedo i ara son un conjunt més sòlid.

#ParauladeMíster

"Ha estat una setmana de parlar coses i tenir reunions. Ha acabat el mercat d'hivern, ja sabem qui acabarem la temporada i la valoració és que estem fent moltes coses bé però que és veritat que hem de pujar el nivell en algunes coses".

"És una meravella que pugui venir un equipàs històric com el Zaragoza a jugar aquí a Andorra. Tenim aquell puntet de ganes de desmotrar que estem en un petit sot de resultats però que seguim sent un gran equip".

"Ara el meu paper i el de l'staff és estar a prop dels jugadors, ser capaç d'exigir però també de reforçar tot allò que fan bé i demà estic convençut que veurem un equip ambiciós, agressiu i valent i que tornarem a fer un gran partit; el resultat no el podem controlar i no sabem quin serà però tenim molta il·lusió pel partit de demà". 

Convocatòria

La mala notícia pel partit de demà és Dani Morer, que en l'entrenament de dijous va tornar a patir un problema muscular. Martí Vilà i Adri Vilanova segueixen el seu procés de recuperació.

#SomTricolors