Un gol matiner dona el triomf a l'Infantil

L'Infantil està fent una temporada espectacular i després de l'ensopegada de la setmana passada va tornar al camí del triomf vencent el FiF Lleida gràcies a un solitari gol de Diego en els primers compassos del partit. El duel, però, va tenir de tot: els tricolors van gaudir de la majoria d'ocasions, però els del Segrià van tenir fins a dos penals a favor.

L'inici de partit va ser d'allò més mogut amb un penal fallat del conjunt lleidatà, que va posar l'ai al cor a l'Andorra. Però els de Matías Flaquer van reaccionar ràpidament i poc després van ser ells qui van poder colpejar. En una gran passada a l'espai per Hugo, aquest va retallar i va servir la passada de la mort per a què Diego rematés a plaer al fons de la xarxa (6'). L'1-0 va donar tranquil·litat al conjunt local, que va agafar el domini del matx i va jugar a plaer. Tot i això, en els metres finals, l'Andorra no va acabar d'estar encertat en la darrera passada i gairebé no va inquietar la porteria rival.

Tot i mostrar-se superiors, en els darrers minuts abans del descans, el partit va embogir una mica i, sense el control, els tricolors no van acabar de trobar-se còmodes. I això ho va aprofitar el FiF Lleida per rondar un gol de l'empat que, en una clara ocasió visitant va evitar Joel amb una gran aturada.

El descans li va provar a l'Infantil, que a la represa va tornar a agafar el control de l'enfrontament. I en aquesta ocasió, això es va traduir en arribades a la porteria rival. Així, el segon temps va ser un vendaval ofensiu tricolor i només la falta d'encert va evitar que els de Matías Flaquer sentenciessin el duel. Álvaro i Cristian, amb dos xuts des de fora l'àrea, van topar amb el pal, mentre que Marc Vázquez, sol davant del porter, va rematar massa tou. Però de tant perdonar, qui hauria pogut fer l'empat van ser els del Segrià, que van gaudir d'un altre penal a favor. En aquesta ocasió va ser Aitor qui va evitar l'1-1 i l'Andorra va poder, finalment, celebrar un nou triomf.